Холодець зі свинячого мови святкове
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне холодець зі свинячого язика прекрасно доповнить святковий стіл. Готується воно дуже просто. Я прикрашаю холодець зі свинини яйцем і морквою. Спробуйте.
Я купую готовий свинячий язик, але ви можете спробувати зварити його самі. У вас заодно і бульйон для холодцю вийде. Так само для бульйону ви можете зварити свиняче м'ясо або розвести два три кубика свинячого бульйону в окропі. Краще буде ще раз прокип'ятити бульйон.
1. З бульйоном ми вже розібралися. Можете зварити сама язик, або свиняче м'ясо. Хороший варіант - кубик бульйону. Виберіть для себе.
2. Свинячий бульйон, якщо не кубики, вариться один годину.
3. Зваріть яйця і моркву.
4. Яйця остудіть в холодній воді. Почистіть і наріжте. Можете надати їм форму кольорів.
5. Моркву наріжте. Морква можна зробити пелюстками або серцевинами квіточок.
6. У готовому бульйоні розведіть желатин. Варіть його на повільному вогні до повного розчинення. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів.
7. Наріжте свинячий язик.
8. Тепер викладіть всю начинку для заливного: яйця, морква, свинячий язик. Можете створити композицію з них.
9. Залийте здебільшого бульйону, поставте в холодильник.
10. Через годину заливне схопиться. Тоді вилийте решту бульйону.
11. Подавайте, прикрасивши зеленню!
Ось і вийшло холодець зі свинячого язика. Смачного!
- Свинячий бульйон - 2 L
- Желатин - 4 Ст. Ложки
- Свинячий язик - 400 грам
- Свіжа зелень - За смаком
- Яйця - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
1. З бульйоном ми вже розібралися. Можете зварити сама язик, або свиняче м'ясо. Хороший варіант - кубик бульйону. Виберіть для себе.
2. Свинячий бульйон, якщо не кубики, вариться один годину.
3. Зваріть яйця і моркву.
4. Яйця остудіть в холодній воді. Почистіть і наріжте. Можете надати їм форму кольорів.
5. Моркву наріжте. Морква можна зробити пелюстками або серцевинами квіточок.
6. У готовому бульйоні розведіть желатин. Варіть його на повільному вогні до повного розчинення. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів.
7. Наріжте свинячий язик.
8. Тепер викладіть всю начинку для заливного: яйця, морква, свинячий язик. Можете створити композицію з них.
9. Залийте здебільшого бульйону, поставте в холодильник.
10. Через годину заливне схопиться. Тоді вилийте решту бульйону.
11. Подавайте, прикрасивши зеленню!
Ось і вийшло холодець зі свинячого язика. Смачного!