Рецепт Холодець зі свинячого мови святкове фото

Холодець зі свинячого мови святкове
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Холодець

Ніжне холодець зі свинячого язика прекрасно доповнить святковий стіл. Готується воно дуже просто. Я прикрашаю холодець зі свинини яйцем і морквою. Спробуйте.

Я купую готовий свинячий язик, але ви можете спробувати зварити його самі. У вас заодно і бульйон для холодцю вийде. Так само для бульйону ви можете зварити свиняче м'ясо або розвести два три кубика свинячого бульйону в окропі. Краще буде ще раз прокип'ятити бульйон.

1. З бульйоном ми вже розібралися. Можете зварити сама язик, або свиняче м'ясо. Хороший варіант - кубик бульйону. Виберіть для себе.

2. Свинячий бульйон, якщо не кубики, вариться один годину.

3. Зваріть яйця і моркву.

4. Яйця остудіть в холодній воді. Почистіть і наріжте. Можете надати їм форму кольорів.

5. Моркву наріжте. Морква можна зробити пелюстками або серцевинами квіточок.

6. У готовому бульйоні розведіть желатин. Варіть його на повільному вогні до повного розчинення. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів.

7. Наріжте свинячий язик.

8. Тепер викладіть всю начинку для заливного: яйця, морква, свинячий язик. Можете створити композицію з них.

9. Залийте здебільшого бульйону, поставте в холодильник.

10. Через годину заливне схопиться. Тоді вилийте решту бульйону.

11. Подавайте, прикрасивши зеленню!

Ось і вийшло холодець зі свинячого язика. Смачного!

  • Свинячий бульйон - 2 L
  • Желатин - 4 Ст. Ложки
  • Свинячий язик - 400 грам
  • Свіжа зелень - За смаком
  • Яйця - 3-4 штук
  • Морква - 2 штуки
Я купую готовий свинячий язик, але ви можете спробувати зварити його самі. У вас заодно і бульйон для холодцю вийде. Так само для бульйону ви можете зварити свиняче м'ясо або розвести два три кубика свинячого бульйону в окропі. Краще буде ще раз прокип'ятити бульйон.

1. З бульйоном ми вже розібралися. Можете зварити сама язик, або свиняче м'ясо. Хороший варіант - кубик бульйону. Виберіть для себе.

2. Свинячий бульйон, якщо не кубики, вариться один годину.

3. Зваріть яйця і моркву.

4. Яйця остудіть в холодній воді. Почистіть і наріжте. Можете надати їм форму кольорів.

5. Моркву наріжте. Морква можна зробити пелюстками або серцевинами квіточок.

6. У готовому бульйоні розведіть желатин. Варіть його на повільному вогні до повного розчинення. Слідкуйте за тим, щоб бульйон НЕ закипів.

7. Наріжте свинячий язик.

8. Тепер викладіть всю начинку для заливного: яйця, морква, свинячий язик. Можете створити композицію з них.

9. Залийте здебільшого бульйону, поставте в холодильник.

10. Через годину заливне схопиться. Тоді вилийте решту бульйону.

11. Подавайте, прикрасивши зеленню!

Ось і вийшло холодець зі свинячого язика. Смачного!

Схожі рецепти