Салат з мови
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Хочете спробувати смачне і незвичайне блюдо? тоді дізнайтеся, як приготувати салат з язика. Він незвичайний, навіть авантюрний. Можливо, сподобається не всім, але точно зможе здивувати оригінальністю.
Опис приготування:
Яловичий язик подобається не всім, тому перед приготуванням цього салату краще переконатися, що його спробують, або не говорити, з чого він. Мова у мене копчений, такий можна зробити самостійно, але можна купити вже готовий.
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Cukini - 1/2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Яловичий язик копчений - 100 грам
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Салатні листя - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Перець - 1 штука
1. Насамперед очищаю копчений язик: гострим ножем для филирования зрізаю тонко шкірку по всьому язика.
2. Нарізаю язик дуже тонко (смужками або пластинками).
3. Підготовляю овочі: всі овочі гарненько мою. Цукіні очищаю від шкірки і нарізаю тонко. Цибуля, помідори і гриби очищаю і нарізаю кубиками. Авокадо нарізаю невеликими шматочками, а перець - невеликими смужками. Салатні листя рву руками.
4. У миску кладу салатні листя, подрібнені овочі, язик. Заправляю салат розтопленим вершковим маслом, часниковим і цибульним порошком, солю до смаку, додаю кайенскийперець, перемішую.