Салат з мови
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати смачне і незвичайне блюдо? тоді дізнайтеся, як приготувати салат з язика. Він незвичайний, навіть авантюрний. Можливо, сподобається не всім, але точно зможе здивувати оригінальністю.
Яловичий язик подобається не всім, тому перед приготуванням цього салату краще переконатися, що його спробують, або не говорити, з чого він. Мова у мене копчений, такий можна зробити самостійно, але можна купити вже готовий.
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Cukini - 1/2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Яловичий язик копчений - 100 грам
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Салатні листя - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Перець - 1 штука
1. Насамперед очищаю копчений язик: гострим ножем для филирования зрізаю тонко шкірку по всьому язика.
2. Нарізаю язик дуже тонко (смужками або пластинками).
3. Підготовляю овочі: всі овочі гарненько мою. Цукіні очищаю від шкірки і нарізаю тонко. Цибуля, помідори і гриби очищаю і нарізаю кубиками. Авокадо нарізаю невеликими шматочками, а перець - невеликими смужками. Салатні листя рву руками.
4. У миску кладу салатні листя, подрібнені овочі, язик. Заправляю салат розтопленим вершковим маслом, часниковим і цибульним порошком, солю до смаку, додаю кайенскийперець, перемішую.