Фузилли з цукіні і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Фузилли - це ще один різновид пасти, яку так люблять італійці. Щоб макарони були нудними, додайте до них обсмажений бекон або будь-яке інше м'ясо, а також сир і зелений горошок.
Паста - це поширене блюдо в багатьох країнах. Її важливо правильно приготувати. Якщо макарони переварити, то вони будуть несмачними. Тому їх готують до стану аль денте, коли всередині вони залишаються злегка щільними. Приправте блюдо свіжою м'ятою, щоб воно набуло пікантний і незвичайний смак і аромат. Щоб дізнатися, як приготувати фузіллі з цукіні і сиром, прочитайте цей рецепт.
- Фузилли - 250 грам
- Зелений горошок - 250 грам (свіжий)
- Копчена шинка або спік - 150 грам
- Cukini - 1/2 штуки
- Сир козячий - 100 грам (твердий )
- Помідори в'ялені - 6 штук (у маслі)
- М'ята - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль морська - 1/2 чайних ложки
У каструлі закип'ятити воду, додайте трохи солі і викладіть у посуд пасту. Відваріть її до стану аль денте і відкиньте її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Шинку (або спік) наріжте тонкими шматочками. Ви можете використовувати будь-який інший сорт м'яса (копчений чи ні).
У сковороду влийте оливкову олію. Поставте її на плиту і розігрійте. Викладіть в сковороду шматочки бекону і обсмажте його до золотистого кольору, постійно помішуючи.
Дістаньте з банки сушені помідори і наріжте їх за допомогою гострого ножа на невеликі шматочки.
Зніміть з плити сковорідку, в якій обсмажувався бекон, і відразу ж додайте до нього в'ялені помідори. Перемішайте інгредієнти.
Козій сир наріжте на невеликі кубики. Якщо вам не подобається запах козячого сиру, то ви можете використовувати овечий або будь-який інший за смаком.
Невеликий пучок м'яти вимийте і висушіть. Листочки нарубати на дрібні шматочки.
Вимийте і висушіть молодий цукіні. Не знімаючи шкірки, наріжте його кубиками і додайте до помідорів і бекону.
Свіжий або заморожений зелений горошок і бланшувати в киплячій воді, а потім відкиньте на друшляк і обдайте крижаною водою, щоб він залишився яскравого зеленого кольору. Викладіть його до решти інгредієнтів в сковороду і злегка прогрійте.
У сотейник або каструльку з макаронами додайте всі інгредієнти з каструлі. Додайте трохи води і прогрійте все на плиті на невеликому вогні.
У готову пасу викладіть рубану м'яту, ретельно все перемішайте. Розкладіть блюдо по тарілках, додайте кубики сиру і полийте залишками оливкового масла.