Фузилли з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Всі бачили макарошки у вигляді закрученої спіралі, але мало хто знає, як правильно вони називаються. Сьогодні розповім про спосіб, як приготувати фузіллі і соусом. Яскраве, смачне і ароматне блюдо.
Черрі в цьому рецепті можете замінити іншими томатами, підійдуть навіть великі, тільки перед подачею розріжте їх часточками. Блюдо неймовірно пахне, адже соус готую на основі лимона і базиліка. З таким соусом будь макарони на раз стануть шедевром високої кухні.
- Фузилли - 3 склянки
- Базилік - 2 штуки
- Пармезан - 150 грам
- Оливкова олія - 0, 5 склянки(+1 столова ложка)
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Морська сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець мелений - За смаком
- Помідори черрі - 5 штук
1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Промийте помідори черрі, обмокніте в оливковій олії, сіль і poperčite, викладіть їх на решітку і поставте в духовку в верхнє положення.
2. Готуйте помідори протягом 10 хвилин, поки вони не потріскаються. Після приготування акуратно зніміть помідори з решітки.
3. Промийте і зірвіть листочки з базиліка, саме вони і знадобляться. Відкладіть декілька листочків. Додайте в чашу блендера лимонний сік, базилік, цедру лимона, оливкова олія, сир і морську сіль.
4. Змішайте всі інгредієнти в чаші блендера до отримання однорідної суміші з невеликими крупинками.
5. Приготуйте фузіллі згідно з інструкцією, після приготування злийте воду і відкладіть.
6. Додайте суміш базиліка і лимона в каструлю з фузіллі, ретельно перемішайте.
7. Викладіть фузіллі на тарілку, додайте зверху помідори і прикрасьте відкладеними листям базиліка. Подавайте до столу і насолоджуйтеся блюдом.