Рецепт Фузилли фото

Фузилли
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Хочу вам показати, як приготувати фузіллі, макарошки з соусом. Соус приготуємо томатний з креветками. Ці макарони відмінно вбирають соус і виходять вельми апетитними на вигляд. Спробуєте?

Опис приготування:

Мені здається, що цей варіант приготування пасти дуже вишуканий при всій його простоті. Ви коли-небудь пробували додавати в пасту гарбуз? Я особисто до цього не пробувала. Але вийшло несподівано смачно і цікаво.

Дуже рекомендую!

  • Креветки - 280 грам
  • Фузилли - 280 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Гарбуз - 1 штука (маленька)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оливки - 30 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Томатний соус - За смаком
фузилли - фото крок 1
Гарбуз поріжте невеликими шматочками, збризніть маслом, посипте сіллю і перцем. Викладіть на деко в один шар і запечіть 12 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
фузилли - фото крок 2
Креветки очистіть, вимийте просушіть, обсмажте хвилини 4 на сковороді з краплею олії.
фузилли - фото крок 3
У сковороду влийте 2 немає. Ложки олії, обсмажте хвилину порубаний часник, потім влийте томатну пасту, обсмажте хвилинку, влийте томатний соус і покладіть подрібнені оливки. Додайте сіль і перець, Тушіте 5 хвилин.
фузилли - фото крок 4
Відваріть фузіллі в підсоленій воді по інструкції на упаковці, злийте воду.
фузилли - фото крок 5
Залишилося змішати макарошки, томатний соус, креветки і гарбуз і насолоджуватися блюдом. Приємного!

Схожі рецепти