Фузилли
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати фузіллі, макарошки з соусом. Соус приготуємо томатний з креветками. Ці макарони відмінно вбирають соус і виходять вельми апетитними на вигляд. Спробуєте?
Мені здається, що цей варіант приготування пасти дуже вишуканий при всій його простоті. Ви коли-небудь пробували додавати в пасту гарбуз? Я особисто до цього не пробувала. Але вийшло несподівано смачно і цікаво.
Дуже рекомендую!
- Креветки - 280 грам
- Фузилли - 280 грам
- Часник - 2 зубчики
- Гарбуз - 1 штука (маленька)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оливки - 30 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Томатний соус - За смаком
Гарбуз поріжте невеликими шматочками, збризніть маслом, посипте сіллю і перцем. Викладіть на деко в один шар і запечіть 12 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Креветки очистіть, вимийте просушіть, обсмажте хвилини 4 на сковороді з краплею олії.
У сковороду влийте 2 немає. Ложки олії, обсмажте хвилину порубаний часник, потім влийте томатну пасту, обсмажте хвилинку, влийте томатний соус і покладіть подрібнені оливки. Додайте сіль і перець, Тушіте 5 хвилин.
Відваріть фузіллі в підсоленій воді по інструкції на упаковці, злийте воду.
Залишилося змішати макарошки, томатний соус, креветки і гарбуз і насолоджуватися блюдом. Приємного!