Рецепт Фарш на пельмені фото

Фарш на пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Яловичина , Часник , Цибуля
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На швидку руку
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Пельмені є улюбленою стравою багатьох, проте мало хто знає, як приготувати фарш на пельмені так, щоб вони вийшли соковитими і ароматними. Сьогодні ви дізнаєтеся всі секрети приготування фаршу.

Опис приготування:

Найсмачніше, що є в пельменях, це фарш. Якщо ви правильно приготували фарш, ваші пельмені просто приречені на успіх. Цей рецепт забезпечує 100% результат, адже для того, щоб страва була смачною, не треба вигадувати велосипед. Готові пельмені можна подавати зі сметаною і зеленню, буде дуже смачно. За бажанням можна додавати в фарш овочі, а також кілька видів м'яса. Смачного!

  • Свинина нежирна - 250 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Холодна вода - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачний фарш на пельмені, необхідно вимити м'ясо свинини і яловичини, нарізати м'ясо невеликими шматочками. Далі очищаємо цибулю і часник і дрібно нарізаємо їх.
2
За допомогою м'ясорубки перекручуємо м'ясо з додаванням часнику. Виконати процедуру бажано два рази, щоб фарш вийшов однорідний.
3
Додаємо в миску з фаршем дрібно нарізану цибулю, сіль і перець, ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій масі.
4
Наступним етапом необхідно буде відбити фарш. Це робиться для того, щоб прибрати з нього зайвий кисень. Якщо фаршу занадто щільний, можна додати холодну воду і гарненько перемішати для однорідності. Фарш на пельмені готовий, смачного!

Схожі рецепти