Фарш на пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені є улюбленою стравою багатьох, проте мало хто знає, як приготувати фарш на пельмені так, щоб вони вийшли соковитими і ароматними. Сьогодні ви дізнаєтеся всі секрети приготування фаршу.
Найсмачніше, що є в пельменях, це фарш. Якщо ви правильно приготували фарш, ваші пельмені просто приречені на успіх. Цей рецепт забезпечує 100% результат, адже для того, щоб страва була смачною, не треба вигадувати велосипед. Готові пельмені можна подавати зі сметаною і зеленню, буде дуже смачно. За бажанням можна додавати в фарш овочі, а також кілька видів м'яса. Смачного!
- Свинина нежирна - 250 грам
- Яловичина - 250 грам
- Холодна вода - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачний фарш на пельмені, необхідно вимити м'ясо свинини і яловичини, нарізати м'ясо невеликими шматочками. Далі очищаємо цибулю і часник і дрібно нарізаємо їх.
2
За допомогою м'ясорубки перекручуємо м'ясо з додаванням часнику. Виконати процедуру бажано два рази, щоб фарш вийшов однорідний.
3
Додаємо в миску з фаршем дрібно нарізану цибулю, сіль і перець, ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій масі.
4
Наступним етапом необхідно буде відбити фарш. Це робиться для того, щоб прибрати з нього зайвий кисень. Якщо фаршу занадто щільний, можна додати холодну воду і гарненько перемішати для однорідності. Фарш на пельмені готовий, смачного!