Рецепт Фарш для біляшів фото

Фарш для біляшів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Випічка , Біляші , Начинки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Хто з нас не любить біляші? смачно, ситно і швидко! Але ось начинка іноді виходить сухуватою. Щоб уникнути подібного, раджу приготувати фарш для біляшів у цій простому рецептом.

Опис приготування:

Так як же приготувати фарш для біляшів правильно? Адже так не хочеться, щоб біляші не виправдали витрачених на них зусиль і часу! Рецепт правильного приготування фаршу для біляшів дуже простий:

1. М'ясо розморожуємо при кімнатній температурі. Зливаємо зайву рідину. Якщо м'ясо використовуєте свіже - цей крок просто пропустіть.

2. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, і подрібнюємо цибулю.

3. Змішуємо, і відправляємо в м'ясорубку.

4. Тепер солимо, перчим, і додаємо спеції за смаком. Перемішуємо ще раз.

Щоб зробити фарш для біляшів правильно, важливо розібратися з необхідною соковитістю страви - це вже хто як любить. Для цього в фарш додають яйця, воду, або молоко, як в цьому випадку.

5. Поступово, не припиняючи помішування, вливаємо в фарш молоко. Фарш для біляшів повинен як би увібрати в себе молоко, тому не переборщіть з рідиною.

6. Ретельно перемішуємо. Фарш готовий!

Звичайно, більшість господинь зараз купують уже готовий фарш, але хіба він може зрівнятися з домашнім? А це - дуже простий рецепт фаршу для біляшів, тому раджу спробувати, ви не розчаруєтеся.


  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
Так як же приготувати фарш для біляшів правильно? Адже так не хочеться, щоб біляші не виправдали витрачених на них зусиль і часу! Рецепт правильного приготування фаршу для біляшів дуже простий:

1. М'ясо розморожуємо при кімнатній температурі. Зливаємо зайву рідину. Якщо м'ясо використовуєте свіже - цей крок просто пропустіть.

2. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, і подрібнюємо цибулю.

3. Змішуємо, і відправляємо в м'ясорубку.

4. Тепер солимо, перчим, і додаємо спеції за смаком. Перемішуємо ще раз.

Щоб зробити фарш для біляшів правильно, важливо розібратися з необхідною соковитістю страви - це вже хто як любить. Для цього в фарш додають яйця, воду, або молоко, як в цьому випадку.

5. Поступово, не припиняючи помішування, вливаємо в фарш молоко. Фарш для біляшів повинен як би увібрати в себе молоко, тому не переборщіть з рідиною.

6. Ретельно перемішуємо. Фарш готовий!

Звичайно, більшість господинь зараз купують уже готовий фарш, але хіба він може зрівнятися з домашнім? А це - дуже простий рецепт фаршу для біляшів, тому раджу спробувати, ви не розчаруєтеся.

Схожі рецепти