Фарш для біляшів
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любить біляші? смачно, ситно і швидко! Але ось начинка іноді виходить сухуватою. Щоб уникнути подібного, раджу приготувати фарш для біляшів у цій простому рецептом.
Так як же приготувати фарш для біляшів правильно? Адже так не хочеться, щоб біляші не виправдали витрачених на них зусиль і часу! Рецепт правильного приготування фаршу для біляшів дуже простий:
1. М'ясо розморожуємо при кімнатній температурі. Зливаємо зайву рідину. Якщо м'ясо використовуєте свіже - цей крок просто пропустіть.
2. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, і подрібнюємо цибулю.
3. Змішуємо, і відправляємо в м'ясорубку.
4. Тепер солимо, перчим, і додаємо спеції за смаком. Перемішуємо ще раз.
Щоб зробити фарш для біляшів правильно, важливо розібратися з необхідною соковитістю страви - це вже хто як любить. Для цього в фарш додають яйця, воду, або молоко, як в цьому випадку.
5. Поступово, не припиняючи помішування, вливаємо в фарш молоко. Фарш для біляшів повинен як би увібрати в себе молоко, тому не переборщіть з рідиною.
6. Ретельно перемішуємо. Фарш готовий!
Звичайно, більшість господинь зараз купують уже готовий фарш, але хіба він може зрівнятися з домашнім? А це - дуже простий рецепт фаршу для біляшів, тому раджу спробувати, ви не розчаруєтеся.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
1. М'ясо розморожуємо при кімнатній температурі. Зливаємо зайву рідину. Якщо м'ясо використовуєте свіже - цей крок просто пропустіть.
2. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, і подрібнюємо цибулю.
3. Змішуємо, і відправляємо в м'ясорубку.
4. Тепер солимо, перчим, і додаємо спеції за смаком. Перемішуємо ще раз.
Щоб зробити фарш для біляшів правильно, важливо розібратися з необхідною соковитістю страви - це вже хто як любить. Для цього в фарш додають яйця, воду, або молоко, як в цьому випадку.
5. Поступово, не припиняючи помішування, вливаємо в фарш молоко. Фарш для біляшів повинен як би увібрати в себе молоко, тому не переборщіть з рідиною.
6. Ретельно перемішуємо. Фарш готовий!
Звичайно, більшість господинь зараз купують уже готовий фарш, але хіба він може зрівнятися з домашнім? А це - дуже простий рецепт фаршу для біляшів, тому раджу спробувати, ви не розчаруєтеся.