Рецепт Тісто для біляшів з м'ясом фото

Тісто для біляшів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На обід, На вечерю
Випічка

Я обожнюю біляші і часто готую їх будинку. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування тіста для біляшів з м'ясом. Блюдо воістину вийде ситним і дуже смачним, приступимо!

Я не тільки розповім як приготувати смачну тісто для біляшів, але і поділюся рецептом улюбленої начинки. Біляші виходять ароматними і дуже соковитими. Про бажанням можна обсмажити їх у фритюрі. Хай щастить!

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Свинина - 250 грам
  • Цибуля - 250 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 1
Насамперед змішуємо молоко і воду. Важливо, щоб обидва продукти були кімнатної температури.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 2
Додаємо в рідку масу сухі дріжджі і заважаємо все до повного розчинення.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 3
Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані і додаємо в загальну ємність.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 4
Просіваємо борошно і додаємо невелику частину в тісто.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 5
Туди ж відправляємо жовток і цукор, ретельно все перемішуючи.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 6
Додаємо решту борошна і замішуємо тісто. Прибираємо його в тепло під плівку на півгодини.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 7
Для начинки я пропустила м'ясо через м'ясорубку і змішала з рубаним дрібно ріпчастою цибулею і спеціями.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 8
З тіста сформуйте кулі, які злегка притисніть в коржик. В середину викладіть начинку і защипніть краю так, щоб в центрі начинка визирала.
тісто для біляшів з м'ясом - фото крок 9
Обсмажуємо біляші з двох сторін на рослинній олії і подаємо до столу. Біляші готові, смачного!

Схожі рецепти