Тісто для біляшів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю біляші і часто готую їх будинку. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування тіста для біляшів з м'ясом. Блюдо воістину вийде ситним і дуже смачним, приступимо!
Я не тільки розповім як приготувати смачну тісто для біляшів, але і поділюся рецептом улюбленої начинки. Біляші виходять ароматними і дуже соковитими. Про бажанням можна обсмажити їх у фритюрі. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 125 мілілітрів
- Молоко - 125 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Свинина - 250 грам
- Цибуля - 250 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
Насамперед змішуємо молоко і воду. Важливо, щоб обидва продукти були кімнатної температури.
Додаємо в рідку масу сухі дріжджі і заважаємо все до повного розчинення.
Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані і додаємо в загальну ємність.
Просіваємо борошно і додаємо невелику частину в тісто.
Туди ж відправляємо жовток і цукор, ретельно все перемішуючи.
Додаємо решту борошна і замішуємо тісто. Прибираємо його в тепло під плівку на півгодини.
Для начинки я пропустила м'ясо через м'ясорубку і змішала з рубаним дрібно ріпчастою цибулею і спеціями.
З тіста сформуйте кулі, які злегка притисніть в коржик. В середину викладіть начинку і защипніть краю так, щоб в центрі начинка визирала.
Обсмажуємо біляші з двох сторін на рослинній олії і подаємо до столу. Біляші готові, смачного!