Тісто для біляшів в хлібопічці «Мулинекс»
(покроковий рецепт з фото)
У наш час дуже добре живеться тим, хто любить багато і смачно готувати. Сучасна техніка допомагає і економить ваш час. Розповідаю, як приготувати тісто для біляшів в хлібопічці "мулинекс" .
Розповім, як приготувати тісто для біляшів в хлібопічці "мулинекс" . У контейнер для випічки вливаються рідкі інгредієнти, потім викладається м'який маргарин, дріжджі, сіль і цукор. Останньою просіюємо борошно. У моїй хлібопічці тісто готується десь 1-1, 5 годину. Хай щастить!
- Дріжджі сухі - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2/3 Ст. Ложки
- Маргарин - 70 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 350 мілілітрів
Додайте всі інгредієнти в відерце хлібопічки. Спершу влийте масло і молоко, а потім - все інше. Помістіть його в хлібопічку і готуйте в режимі "тісто" приблизно 1, 5 годину. Поки готується тісто, можна зробити начинку.
Testo майже!
Тепер можна приступати до формування біляшів.