Рецепт Паска в хлібопічці «Мулинекс» фото

Паска в хлібопічці «Мулинекс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Сучасна техніка допоможе впоратися не тільки з щоденними стравами, але і зі святковою випічкою. Яскравий тому приклад - простий рецепт паски в хлібопічці "мулинекс" .

Хочу порекомендувати всім любителям великодніх смаколиків дуже ніжний, неймовірно смачний і апетитний, але при цьому досить простий рецепт паски в хлібопічці "мулинекс" . Тісто, завдяки техніці, виходить буквально повітряним. В процесі можете додавати найрізноманітніші сухофрукти і цукати, які вам до смаку.

  • Дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 0.5 кілограма
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Ізюм - 150 грам (сухий або підсолоджений )
  • Цедра цитрусових - 1 За смаком
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
паска в хлібопічці
1. Для початку візьміть приблизно половину молока, трохи його прогрійте. Додайте дріжджі і як слід перемішайте, щоб вони повністю розчинилися. Просійте навколо 0.5 склянки борошна прямо в відерце. Додайте молоко, і включіть програму замісу тіста на пару хвилин.
паска в хлібопічці
2. Залиште в теплому місці, прикривши чистим рушником, хвилин 20. Якщо в рецепті приготування паски в хлібопічці "мулинекс" ви використовуєте живі дріжджі, час можна скоротити до 15 хвилин.
паска в хлібопічці
3. В окрему ємність просійте близько 100 грамів борошна. Час, що залишився молоко доведіть до кипіння.
паска в хлібопічці
4. Влийте молоко в борошно, ретельно перемішайте, щоб тісто вийшло однорідним. З'єднайте опару з заваренной борошном, вимішують близько 2 хвилин до однорідності, потім залиште приблизно на 1 годину в теплому і сухому місці.
паска в хлібопічці
5. З'єднайте в невеликій мисочці 4 жовтка (білки підуть на прикрасу зверху), цукор, ванілін, цедру, сіль та інші спеції за бажання. Збийте до однорідності. Розтопити вершкове масло. Влийте все в підійшло тісто, додайте борошно, що залишилося. Місіть тісто на паску в хлібопічці "мулинекс" в домашніх умовах близько 15 хвилин, ретельно відстежуючи консистенцію.
паска в хлібопічці
6. Ізюм (або інші сухофрукти) обваляйте трохи в борошні і додайте в тісто.
паска в хлібопічці
7. Після того як ви ретельно все перемішали, залишайте тісто приблизно на пару годин.
паска в хлібопічці
8. Коли воно як слід підійшло, відправляйте його випікатися на 60-70 хвилин. Ось такий цікавий варіант, як приготувати паску в хлібопічці "мулинекс" .
Після можна змастити його збитим білком з цукром і прикрасити кондитерської посипкою.

Схожі рецепти