Пасха в хлібопічці «Мулинекс»
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться розповісти вам, як приготувати паску в хлібопічці "мулинекс" . Я задоволена своїм новому придбанню - хлібопічці. Завдяки їй я встигла і паски спекти і накрити святковий стіл.
Рекомендую вам для цього рецепта використовувати домашні яйця. Завдяки кольором їх насичених жовтків, м'якоть пасок набуває красивого теплий колір. За вашим бажанням, в тісто можна додати родзинки, Коран, цедру апельсина або лимона. Великдень виходить неймовірно смачною, м'якою і пористої. Спробуйте приготувати паску за моїм рецептом будинку.
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко - 110 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Дріжджі свіжі - 20 грам
- Сіль - щіпка
- Ванільний цукор - 8 грам
Підготуйте інгредієнти.
У маленькій ємності змішайте 50 грам борошна і 50 грам окропу. Енергійно розмішайте ложкою і дайте охолонути.
В чашу хлібопічки відправте борошно, розм'якшене масло, сіль і ваніль.
Туди ж відправте охолоджену суміш борошна з водою.
В окремій ємності збийте міксером яйця, цукор і дріжджі. Отриману масу відправте в чашу хлібопічки.
Залиште масу в режимі "підйом" з 3-4 годину, після чого включіть режим "заміс" . Після чого, акуратно дістаньте тісто і розподіліть в змащені маслом форми. Тісто накрийте рушником і залиште на деякий час в теплому місці.
Випікайте паску в розігрітій до 220 градусів в духовці протягом 15 хвилин, потім зменшите температуру і випікайте ще 40-50 хвилин до готовності.