Тісто для піци в хлібопічці «Мулинекс»
(покроковий рецепт з фото)
Вам хочеться домашньої піци, але ви не любите возитися з тестом? Якщо у вас є хлібопічка, процес приготування тіста стає дуже простим. Закладаємо інгредієнти і чекаємо сигналу.
Якщо ви не любите возитися з тестом, а без випічки ніяк не обійтися, вам на допомогу прийде хлібопічка. Приготування тесту для піци з цієї помічницею перетворюється з праці в задоволення, та й саме тісто виходить завжди м'яким і смачним. Я розповім вам, як приготувати тісто для піци в хлібопічці "мулинекс" . Легко і зручно, просто і смачно! З даної кількості тесту виходить 4 стандартних піци. Готуємо!
- Борошно пшеничне - 920 грам
- Вода - 550 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
В чашу хлібопічки викладаємо м'яке вершкове масло.
Додаємо теплу воду і сіль.
Потім висипаємо просіяне борошно.
Злегка перемішати і додаємо сухі дріжджі.
Тепер додамо оливкова олія і сухий орегано. Замість орегано можна додати базилік, кріп.
Вставляємо чашу в хлібопічку.
Закриваємо кришку приладу, включаємо програму "дріжджове тісто" .
Через півтори години у нас виходить красиве, м'яке і повітряне тісто для піци.