Рецепт Тісто для біляшів в хлібопічці фото

Тісто для біляшів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите звичайні пиріжки з яблуками або вишнями, тоді вам обов'язково сподобаються і з м'ясом. Розповім, як приготувати тісто для біляшів в хлібопічці, що дуже полегшує і прискорює процес.

Опис приготування:

Завдяки хлібопічці не потрібно довго вимішувати тісто. Достатньо лише виставити необхідну програму, додати всі інгредієнти в правильному порядку і включити кнопку, все інше за вас зробить ця машина. Біляші виходять м'якими, повітряними і хрусткими.

  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 445 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
1
У хлібопічці виставите параметр «Тісто», додайте інгредієнти в наступному порядку: рослинна олія, теплу воду, 4 чашки борошна + ще 20 грам, а також сухі і швидкодіючі дріжджі.
2
Не відкривайте хлібопічку. Вона спершу змішає всі інгредієнти, потім тісто підніметься, потім аппарт знову перемішає все і знову дасть тесту піднятися. Весь процес займе 1-1, 5 годину.
3
Після закінчення процесу замісу тіста відкриваєте хлібопічку і дістаєте тісто, викладаєте його на стіл з невеликою кількістю борошна.
4
Чи поділяєте тісто на шматочки, всередину кожного кладете трохи м'ясної начинки і гарненько залепліваются краю.
5
Готові біляші обсмажують на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії.

Схожі рецепти