Начинка для біляшів
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, м'які і ситні біляші люблять багато. Якщо вони ще й домашнього приготування, то такі вироби розлетяться відразу ж! Тільки необхідно знати правильне тісто і відповідну начинку. Читайте!
Якщо ви будете знати, як приготувати начинку для біляшів, то порадуєте своїх близьких в будь-який момент. Я пропоную зробити найправильніший варіант: зі шматків м'яса. Для нього найкраще підійде дріжджове класичне тісто на молоці. Соковитість наповненню додасть ріпчаста цибуля.
- Свинина, м'якоть - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо промийте і наріжте середніми шматочками.
Потім пропустіть його через м'ясорубку.
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю.
Фарш перемішайте з цибулею, сіллю і перцем. Начинка готова!