Рецепт Начинка для біляшів фото

Начинка для біляшів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Начинки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Соковиті, м'які і ситні біляші люблять багато. Якщо вони ще й домашнього приготування, то такі вироби розлетяться відразу ж! Тільки необхідно знати правильне тісто і відповідну начинку. Читайте!

Опис приготування:

Якщо ви будете знати, як приготувати начинку для біляшів, то порадуєте своїх близьких в будь-який момент. Я пропоную зробити найправильніший варіант: зі шматків м'яса. Для нього найкраще підійде дріжджове класичне тісто на молоці. Соковитість наповненню додасть ріпчаста цибуля.

  • Свинина, м'якоть - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
начинка для біляшів - фото крок 1
М'ясо промийте і наріжте середніми шматочками.
начинка для біляшів - фото крок 2
Потім пропустіть його через м'ясорубку.
начинка для біляшів - фото крок 3
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю.
начинка для біляшів - фото крок 4
Фарш перемішайте з цибулею, сіллю і перцем. Начинка готова!

Схожі рецепти