Цвітна капуста в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Ця кольорова капуста в томаті в домашніх умовах готується швидко і просто. Вона просто обов'язково повинна бути на вашому столі. Блюдо однаково смачне і в холодному, і в гарячому вигляді. Рекомендую!
Сподіваюся, що вам сподобається цей нескладний рецепт цвітної капусти в томаті. За рахунок додавання молока блюдо виходить не тільки соковитим, але і надзвичайно ніжним. Особисто я смачніше капусти не їла! Спробуйте і ви!
- Кольорова капуста - 400 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томати у власному соку - 1 Склянка (можна замінити томатною пастою (3 ст.Ложки) або томатним соком з м'якоттю)
- Спеції - За смаком
1. Цибулю і моркву подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Сюди ж додаємо перець. Коли перець трохи розм'якне, вливаємо томатну суміш.
2. Зменшимо вогонь. Викладаємо капусту. tusim 10 хвилин, потім вливаємо молоко і додаємо спеції. Доводимо до кипіння, і на маленькому вогні тушкуємо ще 10 хвилин.
3. Готово! Смачного!