Капуста, маринована в томаті, на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато різноманітних заготовок з білокачанної капусти, які дуже смачні і прості в приготуванні, тому більшість господинь роблять їх дуже часто для своїх домочадців.
Капуста з помідорами - відмінне поєднання, яке сподобається всім без винятку любителям домашніх консервованих овочів. Тому хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати капусту, мариновану в томаті, на зиму. Капуста виходить хрусткою, з приємним помідорним смаком. Кислота, що міститься в томатах, прекрасно зберігає цей салат, і тому оцет можна не додавати. Беріть капусту середніх сортів, щоб у неї не було гіркуватості, а помідори використовуйте м'ясисті, для того щоб сік вийшов густим. Таку заготовку можете використовувати як доповнення до гарніру, а також додавати в борщ. Експериментуйте - і ви будете приємно здивовані отриманим результатом.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Томатний сік - 500 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Ст. Ложок