Баклажани в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт баклажанів в томаті простий, це - повсякденне, буденне блюдо. Воно легке і смачне, досить корисне. Добре йде на гарнір до гарячого, також це прекрасна холодна закуска. Готуємо!
Щоб баклажани в томаті вийшли смачними, потрібно взяти добре визріли помідори.
Баклажани в томаті зазвичай консервують на зиму. Але сьогодні в магазині цілий рік можна купити все овочі, необхідні за рецептом баклажанів в томаті, і необхідність складувати банки відпала сама собою. Звичайно, приготування взимку баклажан в томатах обійдеться дорожче, але свіжоприготовлене блюдо завжди корисніше будь консерви. Якщо у вас своя врожайна дача, то мій рецепт баклажанів в томаті треба трохи підсилити консервантами: сіллю, соняшниковою олією, спеціями, можна навіть додати цукор або оцет. Ну і, звичайно, довше проварити. Сподіваюся блюдо вам сподобається і стане повсякденним!
- Баклажан - 2 штуки
- Помідори - 6 штук
- Зелень - 1 штука
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Зелень - - За смаком