Чакапулі зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів грузинської кухні, а також для тих, кому подобається балувати домочадців новими смачними, ситними і незвичайними стравами, я розповім, як приготувати чакапулі зі свининою. Смачний і соковитий!
Цей рецепт приготування чакапулі зі свининою - для вас! звичайно, родзинкою етогго страви є його неймовірний пряний смак - дуже важливо збалансувати співвідношення смаків, щоб отримати саме той смак, який ви любите, тому що кінза, наприклад, може трохи гірчити, якщо її додати занадто багато. Тому спробуйте перший раз зробити за моїм рецептом, а там вже по ходу додавайте більше або менше інгрдеіентов - головне, щоб готовий смак подобався саме вам!
- Свинина - 700 грам
- Зливи зелені - 150 грам
- Естрада - 200 грам
- Цибуля зелена - 200 грам
- Braai - 150 грам
- Часник - 30 грам
- Перець зелений - 2 штуки
- Вино біле сухе - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо невеликими кубиками і складаємо в казанок. Солимо і включаємо вогонь, обсмажити до появи рум'яної скоринки. Якщо свинина недостатньо жирна і не виділяє сік - додайте трохи олії.
2. Естрада, кінзу і цибулю м Елко шаткуємо і додамо до м'яса. Сюди ж - перець шматочками і давлені часник. Вершки залишимо цілими. Згасимо під кришкою у вині на невеликому вогні.
3. Коли вино закипить - вливаємо воду, додамо спеції за смаком. І на невеликому вогні тушкуємо ще 15-20 хвилин.
4. От і все! Смачного!