Чакапулі грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Одна з перлин грузинської кухні - це рецепт, як приготувати чакапулі по-грузинськи. Як і більшість страв цієї країни, воно готується з м'ясом і являє собою ситне, поживне рагу.
Якщо ви збираєте національні рецепти різних країн світу, то не забудьте про це. Чакапулі - це ситне і смачне рагу, що робиться з великими шматочками м'яса (переважно яловичина, телятина або баранина). Готується воно у великій кількості рідини і подається з великою кількістю підливи.
- Телятина - 1 кілограм
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Зелена цибуля - 2 пучка
- Естрада - 1 пучок
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Вода (бульйон) - 3 склянки
- Трави - 1 пучок (петрушка, кріп, Braai, м'ята, щавель)
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль перець - За смаком
1
Вимийте м'ясо і наріжте його шматочками 2х2 сантиметри. Вимийте і наріжте дрібно зелену цибулю. Викладіть м'ясо в казан, сіль і poperčite, перемішайте.
2
Додайте до м'яса зелена цибуля, листя естрагону, влийте вино і воду (бульйон). Закрийте казан кришкою і відправте в розігріту до 165 градусів духовку, готуйте 1, 5 годину.
3
Тим часом вимийте картоплю і наріжте її кружечками близько сантиметра в товщину, а також измельчитечасник. Додайте овочі і зелень, що залишилася в казан, закрийте кришкою і знову відправте в духовку на півгодини.
4
Через необхідний час дістаньте казанок, доведіть до смаку спеціями. Подавайте блюдо гарячим.