Рецепт Бурякові листя фото

Бурякові листя
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви любите найнесподіваніші страви з овочів, то цей рецепт просто не можете проігнорувати:) Процес абсолютно нескладний, а ось результат стане справжнім кулінарним відкриттям. Спробуйте!

Опис приготування:

Покажу, як приготувати бурякові листя. Це швидке, цікаве блюдо з вірменської кухні, яке обов'язково варто хоча б раз спробувати. Подавати до столу його найкраще з часниковим соусом"Мацун" .

  • Бурячиння - 1 пучок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
бурякові листя - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть бадилля.
бурякові листя - фото крок 2
2. Наріжте окремо стеблинки і листочки.
бурякові листя - фото крок 3
3. Стеблинки викладіть в каструлю або сковороду. Додайте пару ложок води, накрийте кришкою і на середньому вогні тушкуйте пару хвилин.
бурякові листя - фото крок 4
4. Після додайте листочки.
бурякові листя - фото крок 5
5. Викладіть вершкове масло.
бурякові листя - фото крок 6
6. Додати сіль, поперчіть за смаком. Гасіть хвилини 3-4.
бурякові листя - фото крок 7
7. Дивіться, щоб бурякові листя не були перетравленими! Стеблинки повинні стати м'якше, але при цьому залишатися Плотненько.
Усе, можна подавати блюдо до столу.
Смачного!

Схожі рецепти