Бурякові листя
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.
Якщо ви любите найнесподіваніші страви з овочів, то цей рецепт просто не можете проігнорувати:) Процес абсолютно нескладний, а ось результат стане справжнім кулінарним відкриттям. Спробуйте!
Опис приготування:
Покажу, як приготувати бурякові листя. Це швидке, цікаве блюдо з вірменської кухні, яке обов'язково варто хоча б раз спробувати. Подавати до столу його найкраще з часниковим соусом"Мацун" .
- Бурячиння - 1 пучок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте і висушіть бадилля.
2. Наріжте окремо стеблинки і листочки.
3. Стеблинки викладіть в каструлю або сковороду. Додайте пару ложок води, накрийте кришкою і на середньому вогні тушкуйте пару хвилин.
4. Після додайте листочки.
5. Викладіть вершкове масло.
6. Додати сіль, поперчіть за смаком. Гасіть хвилини 3-4.
7. Дивіться, щоб бурякові листя не були перетравленими! Стеблинки повинні стати м'якше, але при цьому залишатися Плотненько.
Усе, можна подавати блюдо до столу.
Смачного!
Усе, можна подавати блюдо до столу.
Смачного!