Вірменська долма з виноградного листя
(покроковий рецепт з фото)
Справжня вірменська долма готується тільки з використанням виноградного листя. Рецепт приготування вірменської долми з виноградного листя буде представлений нижче.
Щоб приготувати вірменську долму з виноградного листя, потрібно почати з обробки виноградного листя. Справа в тому, що їх треба протримати в гарячій воді, щоб вони продезинфецировать і придбали м'якість. Далі слід зайнятися фаршем - просто змішати з ним відповідні інгредієнти. Після цього загортаємо фарш в листя - виходить долма. Тепер її потрібно зварити.
- Фарш - 700 грам
- Виноградне листя - 35 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Braai - 1 штука
- Сушений Рейган - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Готуємо інгредієнти.
Ми залишаємо виноградне листя в киплячій воді, після чого обрізаємо у них хвостики.
Дрібно нарізаємо зелень.
Цибуля пасеруємо до прозорого кольору.
У фарш додаємо прожареного лука, зелений, відмитого рису, додаємо сіль, перець, розмішуємо.
Загортаємо фарш в листя і викладаємо долму в каструлі з глибоким дном.
Заливаємо каструлю водою, закриваємо кришку і варимо протягом години на середньому вогні. Готову долму подаємо до столу.