Рецепт Вірменська долма з виноградного листя фото

Вірменська долма з виноградного листя
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Фарш , Виноградне листя
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Справжня вірменська долма готується тільки з використанням виноградного листя. Рецепт приготування вірменської долми з виноградного листя буде представлений нижче.

Опис приготування:

Щоб приготувати вірменську долму з виноградного листя, потрібно почати з обробки виноградного листя. Справа в тому, що їх треба протримати в гарячій воді, щоб вони продезинфецировать і придбали м'якість. Далі слід зайнятися фаршем - просто змішати з ним відповідні інгредієнти. Після цього загортаємо фарш в листя - виходить долма. Тепер її потрібно зварити.

  • Фарш - 700 грам
  • Виноградне листя - 35 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Braai - 1 штука
  • Сушений Рейган - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 1
Готуємо інгредієнти.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 2
Ми залишаємо виноградне листя в киплячій воді, після чого обрізаємо у них хвостики.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 3
Дрібно нарізаємо зелень.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 4
Цибуля пасеруємо до прозорого кольору.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 5
У фарш додаємо прожареного лука, зелений, відмитого рису, додаємо сіль, перець, розмішуємо.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 6
Загортаємо фарш в листя і викладаємо долму в каструлі з глибоким дном.
вірменська долма з виноградного листя - фото крок 7
Заливаємо каструлю водою, закриваємо кришку і варимо протягом години на середньому вогні. Готову долму подаємо до столу.

Схожі рецепти