Рецепт Долма з виноградного листя фото

Долма з виноградного листя
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Виноградне листя
Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви, Долма

Долма з виноградного листя - національне азербайджанське блюдо! це - обов'язкова страва будь-якого сімейного торжества.

Я люблю куштувати страви різних кухонь. Долма з виноградного листя - улюблене блюдо моєї подруги. Вона готує його майже на кожне торжество! Я спробувала зробити його будинку самостійно і вийшло дуже смачно! головне, слідувати рецептом і все вийде!

  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Помідор - 1 штука (середньої величини)
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука (середньої величини)
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Виноградне листя - 350 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Зелений перець - 0, 5 штуки
  • Помідор - 1 штука (середньої величини)
  • Кубик яловичого бульйону - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки (для обжарки)
  • Кип'ячена вода - 5-6 склянок
  • Мал - 1 Склянка
долма з виноградного листя - фото крок 1
Наріжте цибулю півкільцями.
долма з виноградного листя - фото крок 2
Додайте спецій і перемішайте.
долма з виноградного листя - фото крок 3
Всипте рис.
долма з виноградного листя - фото крок 4
Додайте фаршу. Збийте яйце і перемішайте до однорідної маси.

Схожі рецепти