Закусочний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки тому, що коржі для цього торта не потрібно випікати (вони смажаться на сковороді), готується він набагато швидше. Начинкою для такого святкового торта можуть бути будь-які продукти на ваш смак.
Для будь-якого святкового столу такий закусочний торт без випічки стане відмінним рішенням. Начинкою для нього можуть стати будь-які продукти на ваш смак. В даному рецепті це окраєць, яйця і плавлений сир. Прикрасити торт теж просто. Як? Я розповім докладно далі.
- Горбуші - 300 грам
- Яйця - 4 штуки(1 в тісто)
- Плавлений сир - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Майонез - 200 грам
- Маргарин - 150 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 За смаком
1. Для приготування тіста змішайте маргарин, яйце, сіль, стакан води і муку. Замісити туге еластичне тісто і відправте його в холодильник на 30 хвилин. Після цього дістаньте тісто і розділіть його на рівні частини. З кожної частини ми будемо готувати коржі. Якщо у вас зовсім немає часу на приготування коржів, то можна взяти готові вафельні коржі або крекери.
2. Розкачуємо кожен кульку в тонкий пласт і відправляємо на розпечену сковороду.
3. Обов'язково зробіть наколи виделкою, щоб тісто не "міхура" і не змінювало свою форму.
4. Кожен корж потрібно рівно обрізати за допомогою звичайної тарілки. Таким чином, ви позбудетеся від підгорів коржів і додасте рівну форму закусочного тортика.
5. Із вказаної кількості інгредієнтів у мене виходить 6 коржів і присипка до них (обрізки).
6. Тепер на коржі викладаємо начинку і промазуємо добре майонезом. Відразу викладаємо слабосоленую горбушу (якщо у вас свежемороженная, відваріть її до готовності, близько 20 хвилин).
7. Наступний шар - відварені натерті яйця і наступний шар - плавлений сир.
8. Обсмажте цибулю до рум'яного кольору і додайте наступним шаром.
9. Якщо у вас є ще коржі, то можете повторити шари в будь-якій послідовності. Промажьте боки майонезом і засипте торт подрібненої крихтою. Прикрасьте за вашим бажанням.