Рецепт Суші-торт закусочний фото

Суші-торт закусочний
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня , Мексиканська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Фрукти , Вершковий сир , Сир , Морепродукти , Крупи , Авокадо , Огірок , Мал , Червона риба , Крабові палички , Водорості
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шанувальники японської кухні або оцінять рецепт, як приготувати суші-торт закусочний, або засудять Для згортання суші та ролів потрібні навички і досвід, а для приготування торта - тільки бажання!

Опис приготування:

Рис для суші повинен бути з високим вмістом крохмалю. Візьміть круглий, шліфований. Розрізати на порційні шматки наш закусочний тортик краще мокрим ножем. За смаком це традиційні суші, тільки в іншому форматі. Спробуйте, ваші гості повинні оцінити оригінальну подачу!

  • Мал - 200 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Оцет рисовий (яблучний) - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Червона риба - 200 грам
  • Крабові палички - 200 грам
  • Листи норі - 2-3 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Маринований імбир - 1 штука (банку)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Червона ікра - 3-4 Ст. Ложок
суші-торт закусочний - фото крок 1
1. Промийте рис, поки вода не стане прозорою. Налийте в каструлю воду, накрийте кришкою, доведіть до кипіння. Потім на повільному вогні варите ще 10-15 хвилин до повного вбирання води.
суші-торт закусочний - фото крок 2
2. Змішайте сіль, цукор і оцет. Прогрійте до розчинення і вилийте в рис, акуратно перемішайте. Рис повинен стати липким.
суші-торт закусочний - фото крок 3
3. Червону рибу наріжте довгими смужками і трохи змастіть оливковою олією.
суші-торт закусочний - фото крок 4
4. Крабові палички теж наріжте тонкими смужками.
суші-торт закусочний - фото крок 5
5. Очистіть від шкірки огірок і авокадо, наріжте довгими тонкими пластинами.
суші-торт закусочний - фото крок 6
6. Тепер зберіть торт. Лист норі покладіть шорсткою стороною вгору і розподіліть рис тонким шаром мокрими руками.
суші-торт закусочний - фото крок 7
7. Наступним шаром намажте збитий з вершками вершковий сир. Поверх викладіть крабові палички і полийте соєвим соусом.
суші-торт закусочний - фото крок 8
8. Далі - червона риба, огірки, маринований імбир. І чергуйте всі верстви. Замість огірків останній шар викладіть авокадо.
суші-торт закусочний - фото крок 9
9. Прикрасьте торт червоною штучної ікрою, присипте кунжутом і зробіть квітка з маринованого імбиру. Смачного!

Схожі рецепти