Рецепт Суші-торт закусочний фото

Суші-торт закусочний
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня , Мексиканська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Морепродукти, Крупи, Авокадо, Огірок, Мал, Червона риба, Крабові палички, Водорості
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День народження, Фуршет

Шанувальники японської кухні або оцінять рецепт, як приготувати суші-торт закусочний, або засудять Для згортання суші та ролів потрібні навички і досвід, а для приготування торта - тільки бажання!

Рис для суші повинен бути з високим вмістом крохмалю. Візьміть круглий, шліфований. Розрізати на порційні шматки наш закусочний тортик краще мокрим ножем. За смаком це традиційні суші, тільки в іншому форматі. Спробуйте, ваші гості повинні оцінити оригінальну подачу!

  • Мал - 200 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Оцет рисовий (яблучний) - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Червона риба - 200 грам
  • Крабові палички - 200 грам
  • Листи норі - 2-3 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Маринований імбир - 1 штука (банку)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Червона ікра - 3-4 Ст. Ложок
суші-торт закусочний - фото крок 1
1. Промийте рис, поки вода не стане прозорою. Налийте в каструлю воду, накрийте кришкою, доведіть до кипіння. Потім на повільному вогні варите ще 10-15 хвилин до повного вбирання води.
суші-торт закусочний - фото крок 2
2. Змішайте сіль, цукор і оцет. Прогрійте до розчинення і вилийте в рис, акуратно перемішайте. Рис повинен стати липким.
суші-торт закусочний - фото крок 3
3. Червону рибу наріжте довгими смужками і трохи змастіть оливковою олією.
суші-торт закусочний - фото крок 4
4. Крабові палички теж наріжте тонкими смужками.
суші-торт закусочний - фото крок 5
5. Очистіть від шкірки огірок і авокадо, наріжте довгими тонкими пластинами.
суші-торт закусочний - фото крок 6
6. Тепер зберіть торт. Лист норі покладіть шорсткою стороною вгору і розподіліть рис тонким шаром мокрими руками.
суші-торт закусочний - фото крок 7
7. Наступним шаром намажте збитий з вершками вершковий сир. Поверх викладіть крабові палички і полийте соєвим соусом.
суші-торт закусочний - фото крок 8
8. Далі - червона риба, огірки, маринований імбир. І чергуйте всі верстви. Замість огірків останній шар викладіть авокадо.
суші-торт закусочний - фото крок 9
9. Прикрасьте торт червоною штучної ікрою, присипте кунжутом і зробіть квітка з маринованого імбиру. Смачного!

Схожі рецепти