Суші-торт закусочний
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Морепродукти, Крупи, Авокадо, Огірок, Мал, Червона риба, Крабові палички, Водорості
Шанувальники японської кухні або оцінять рецепт, як приготувати суші-торт закусочний, або засудять Для згортання суші та ролів потрібні навички і досвід, а для приготування торта - тільки бажання!
Рис для суші повинен бути з високим вмістом крохмалю. Візьміть круглий, шліфований. Розрізати на порційні шматки наш закусочний тортик краще мокрим ножем. За смаком це традиційні суші, тільки в іншому форматі. Спробуйте, ваші гості повинні оцінити оригінальну подачу!
- Мал - 200 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Оцет рисовий (яблучний) - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Червона риба - 200 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Листи норі - 2-3 штук
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Сир вершковий - 200 грам
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Маринований імбир - 1 штука (банку)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Червона ікра - 3-4 Ст. Ложок
1. Промийте рис, поки вода не стане прозорою. Налийте в каструлю воду, накрийте кришкою, доведіть до кипіння. Потім на повільному вогні варите ще 10-15 хвилин до повного вбирання води.
2. Змішайте сіль, цукор і оцет. Прогрійте до розчинення і вилийте в рис, акуратно перемішайте. Рис повинен стати липким.
3. Червону рибу наріжте довгими смужками і трохи змастіть оливковою олією.
4. Крабові палички теж наріжте тонкими смужками.
5. Очистіть від шкірки огірок і авокадо, наріжте довгими тонкими пластинами.
6. Тепер зберіть торт. Лист норі покладіть шорсткою стороною вгору і розподіліть рис тонким шаром мокрими руками.
7. Наступним шаром намажте збитий з вершками вершковий сир. Поверх викладіть крабові палички і полийте соєвим соусом.
8. Далі - червона риба, огірки, маринований імбир. І чергуйте всі верстви. Замість огірків останній шар викладіть авокадо.
9. Прикрасьте торт червоною штучної ікрою, присипте кунжутом і зробіть квітка з маринованого імбиру. Смачного!