Закусочний баклажанний торт
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні баклажанні млинці з смачним соусом і овочами! Закусочний торт - це завжди красиво і святково! Запрошую до столу!
У рецепті можна сміливо експериментувати зі складовими. Використовувати улюблену зелень і спеції, навіть додати овочів! Чому ні? Давайте подивимося, як приготувати закусочний баклажанний торт!
- Баклажан - 3 штуки (великий)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 200 грам
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка, Зелена цибуля)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль, перець, спеції.
Баклажани помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Додати сіль за смаком, дайте постояти 10 хв. І злийте зайву рідину.
Змішайте з борошном і яйцями. Додайте за смаком перець і улюблені спеції.
Розігрійте масло в сковороді. Викладайте по 3-4 ст.Л. Маси, розрівнюючи в невеликій млинець. Смажити 2-3 хв. З кожного боку. Отримайте 3-4 млинчика.
Помідори наріжте кубиками, сир натріть на дрібній тертці.
Приготуйте соус. Майонез змішайте з дрібно посічений часником і зеленню.
Все готово! Починайте викладати тортик. Млинець промазуємо соусом.
Далі - сир.
І помідори. Також на другий і третій (якщо у вас їх всього 4). Останній (верхній) млинець промазуємо соусом, кладемо помідори, сир і прикрашаємо зеленню. Закусочний баклажанний торт готовий. Їсти можна відразу.
Смачного!