Рецепт Торт закусочний «святковий» фото

Торт закусочний «святковий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Гриби
Страви без випічки
На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Незвичайний, оригінальний і дуже смачний закусочний торт"Святковий" готувати нескладно. Безпрограшна комбінація недорогих продуктів робить його ідеальною закускою до будь-якого святкового застілля.

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати торт закусочний"Святковий" ? Він зовсім не складний у приготуванні, а виходить неймовірно смачним і дуже ситним. Незвичайне, але безпрограшна комбінація - тонкі сирні млинці, смачний соус і рисове-грибна начинка. Ідеальна закуска для святкового столу!

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Твердий сир - 70 грам
  • Борошно - 1, 7 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Мал - 3/4 склянки
  • Гриби - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 150 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Хміль-сунелі - 1/4 чайних ложки
торт закусочний
Ріпчасту цибулю і моркву очистимо. Потім цибулю нарізаємо дрібно, а морквину тремо на дрібній тертці.
торт закусочний
Гриби нарізаємо тонкими пластинками.
торт закусочний
Відправляємо гриби на розігріту сковороду з рослинним маслом. Пару хвилин обсмажуємо і додаємо цибулю.
торт закусочний
Ще через кілька хвилин додаємо моркву і тушкуємо хвилин 10, періодично помішуючи.
торт закусочний
Поки готуються гриби, необхідно відварити рис і остудити його.
торт закусочний
Потім додаємо сіль, перець, хмелі-сунелі і вершкове масло до грибам. Перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.
торт закусочний
Поки начинка остуджують, приготуємо млинці для торта. В молоко додаємо яйце і щіпку-дві солі. Віночком трохи збиваємо.
торт закусочний
Потім додаємо просіяне борошно і перемішуємо, щоб не було грудочок, додаємо тертий на дрібній тертці сир.
торт закусочний
На розігрітій і змащеній олією сковороді випікаємо млинці.
торт закусочний
Приготуємо соус. Для цього змішаємо в невеликому посуді сметану, гірчицю, додамо тертий часник і дрібно нарізану зелень.
торт закусочний
Змішаємо остиглі гриби і рис.
торт закусочний
Збираємо торт: змащуємо млинець приготованим соусом.
торт закусочний
Зверху викладаємо частину начинки.
торт закусочний
На начинку викладаємо другий млинець і трохи притискаємо. Знову змащуємо його соусом і викладаємо начинку.
торт закусочний
Верхній млинець і боки рясно змащуємо соусом. У мене вийшло 8 млинців, вийшло два закусочних тортика.
торт закусочний
На пару годин торт відправляємо в холодильник, а потім прикрашаємо.

Схожі рецепти