Святковий закусочний рулет з лосося
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва, напевно, здивує ваших близьких і гостей не тільки своїм апетитним виглядом, але і смаком. Сам процес не можна назвати складним, та й займе він близько півгодини. Рекомендую рецепт взяти на замітку!
Перед вами покрокова інструкція, як приготувати святковий закусочний рулет з лосося зі шпинатом і крем-сиром. Зробити його краще заздалегідь, так як мінімум 2-3 години він повинен провести в холодильнику перед подачею. Ніжна, апетитна закуска чудово урізноманітнює ваше меню.
- Шпинат - 125 грам (заморожений)
- Сир - 50 грам
- Лосось - 250 грам (копчений або малосолоний)
- Крем-сир - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, лимон, зелень)
1. Складові, які нам знадобляться. Насамперед включіть її і розігрійте її до 190 градусів.
2. Шпинат розморозити (зручно робити це в мікрохвильовці), відіжміть зайву рідину, якщо є. Збийте яйце, додайте шпинат, тертий сир, сіль і перець. Вилийте отриману масу на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку хвилин на 12.
3. Остиглий омлет змастіть крем-сиром, розподіліть рибку. Можна скропити соком лимона.
4. Акуратно згорніть щільним рулет і загорніть його в харчову плівку. Приберіть в холодильник і залиште на пару годин (найкраще на ніч).
Перед подачею наріжте порційними шматочками.
Перед подачею наріжте порційними шматочками.