Салат «баклажанний рай»
(покроковий рецепт з фото)
Попереджаю: якщо раптом ви не любите баклажани, навіть не намагайтеся вникнути в цей рецепт. Але якщо ви любитель синенькі, то обов'язково подивіться, як приготувати салат "баклажановий рай"!
Для приготування цієї салату знадобиться баклажан і штук 6-7 помідорів, які будемо запікати в духовці. Також тут присутній солоний сулугуні, елементарні спеції і оливкове масло. Виходить неймовірно ситно, соковитий і смачний! Спробуйте
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 7 штук
- Сир сулугуні - 200 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Базилік - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Промийте овочі. Наріжте баклажани кільцями. На томатах робимо проколи зубочисткою.
Змастіть деко олією і викладіть на нього овочі. Присипте томати і баклажани сіллю і перцем, трохи полийте соєвим соусом.
Відправляємо овочі на 30 хвилин в духовку. Температура - 170 градусів.
Сулугуні нарізаємо кубиками.
Викладаємо запечені баклажани в салатницю, додаємо сир.
Також додаємо томати, подрібнений часник. Поливаємо оливковою олією. Смачного!