Десерт «фруктовий рай»
(покроковий рецепт з фото)
На свята в будь-який час року хочеться побалувати себе свіжими фруктами. Новорічний стіл у мене не може обійтися без якого-небудь десерту. Тільки в цьому випадку зверніть увагу на зимові плоди.
Наприклад, я пропоную вам прочитати про те, як приготувати десерт "фруктовий рай" . У ньому великий вибір різних інгредієнтів, які з'єднує цікава горіхова заливка. Тому я вам не раджу пробувати інші солодкі плоди, адже тут все продумано в азіатському стилі.
- Ананас - 0, 5 штуки
- Манго - 1 штука
- Ківі - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука (найкраще червоний)
- Яблуко червоне - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Кокосовий - 0, 5 штуки
- Горіхи Пекан - 150 грам
- Цукор - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Гранатовий соус - 50 мілілітрів
Для початку зробіть соус. На сковороді розтопіть масло з цукром і трохи порубаними горіхами. Обсмажте інгредієнти всього 5 хвилин, помішуючи.
Наріжте рівними шматочками всі фрукти. М'якоть кокоса натріть на крупній тертці, а з граната дістаньте зерна.
Заправте фрукти горіховим і гранатовим соусом. Все перемішайте. Зверху додайте кокос. Приємною дегустації!