Закусочний млинцевий торт
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування закусочного млинцевого торта. Робити цей торт просто задоволення. Виходить він дуже смачним.
Сир, сир, молоко - основні інгредієнти цього кулінарного шедевра. Рецепт гранично зрозумілий - торт закусочний робиться зовсім не складно, а виходить дуже смачним і ситним. Печериці надають торту приємний і апетитний смак. Застосовується багато спецій і інгредієнтів.
- Печериці - 250 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Куряча грудка - 1 штука
- Спеції та сіль - - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Зелень - - За смаком
- Часник - 5 зубчиків
- Майонез - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Твердий сир - 200 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сир - 500 грам
1. Насамперед займемося млинцями. Щоб спекти млинці нам буде потрібно: борошно цукор молоко і яйця. Все це нам потрібно змішати. На сковороді в рослинному маслі смажимо млинці. Поки смажимо млинці, треба поставити варитися курячу грудку.
2. Тепер беремо гриби, сюди дуже добре підійдуть печериці. Нарізаємо їх невеликими пластинами. На рослинному маслі злегка їх обсмажити, додаємо спеції і сіль. Добре протушкувати гриби у власному соку.
3. Займемося тепер сирної сумішшю, якої будемо змащувати млинці. Для початку розітріть сир разом з майонезом і попередньо надавленія часником. Добре все вимішуємо, додати чорний перець і сіль.
4. Злегка охолоджуємо готові млинці і вийшла сирною масою перемащуємо їх.
5. Найнижчий (перший шар) - грибний: зверху кладемо млинець, змастити сиром і покласти м'ясо курки, порізане маленькими шматочками. Натремо зверху для смаку трохи сиру. Далі ложем помідори. Нарізаними вони повинні бути полуколечкамі. Соковита частина помідорів може бути видалена.
6. Всі верстви повторюємо ще раз. Верхній шар краще зробити курячим. Круто відварити два яйця і на дрібну тертку їх натрем. Кладемо на самий верх останній млинець, і змащуємо. Потім твердим сиром посипаємо його. Прямо на торт трьом відварені яйця. Дамо трохи торту постояти в холодильнику.