Закусочний торт з морквою без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Від майонезних салатів вже всі втомилися. Тому пропоную рецепт, як приготувати закусочний торт з корейською морквою без майонезу. Пікантний і повітряний тортик з ніжним смаком і без шкідливих добавок.
Якщо тісто здалося вам густим, додайте ще одне яйце або трохи молока. В якості начинки можна використовувати смажені грибочки, вершковий сир і все, що вам прийде в голову
Пробуйте і імпровізують!
- Куряче філе - 300 грам
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Перець, сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Куряче філе наріжте невеликими шматочками, перекладіть в чашу блендера. Туди ж відправте цибулю і все подрібніть.
2. До фаршу додайте сіль, перець, яйця, молоко і перемішайте.
3. Потім просійте в тісто борошно.
4. Розігрійте сковороду, додайте рослинного масла і викладіть тісто, розрівнявши його по поверхні сковороди. Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору.
5. Тепер почніть збирати торт. На млинець викладіть шар корейської моркви. І чергуйте ці шари. На верхній млинець викладіть тертий сир.
6. Дайте торту просочитися не менш однієї години. Прикрасьте так, як вам більше подобається.