Закуска з лука на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Маринована цибуля - відмінна закуска, яка нарівні з консервованими помідорами сподобається всім, оскільки володіє дуже цікавим, пікантним смаком. Пропоную маринувати цибулю з зеленню.
Маринування позбавляє цибулю від надмірної пекучості, а прянощі і приправи надають відмінного смаку і аромату. Прянощі беріть ті, які вам більше подобаються і до яких ви звикли. У цьому рецепті я хочу розповісти, як приготувати закуску з лука на зиму з петрушкою. Цікавий кисло-солодкий лук прекрасно доповнить і звичайна вечеря, і святкове застілля. Особливо вигідно він поєднується з шашликом, стравами з риби і птиці, смаженим і запеченим м'ясом. Ottsediv Маринад, цибуля можна додавати в салати, щоб надати їм незвичайного пікантного смаку. Заготовте кілька баночок закуски з лука на зиму, а спробувавши, на наступний рік ви зробите ще більше.
- Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 500 мілілітрів
- Оцет - 2 Ст. Ложки