Юшка з молюсками
(покроковий рецепт з фото)
Раніше мій чоловік насилу звикав до крем-супів. Але потім сподобалися. Я знову пішла на експеримент і приготувала йому юшку з молюсками!
Блюдо незвично всім: текстурою, складом і смаком. Поєднання продуктів здається дивним на перший погляд, але варто вам спробувати, і ви зрозумієте, що звучить все разом гармонійно. Подивіться, як приготувати юшку з молюсками, беконом і картоплею на вершковому бульйоні з вином. Відповідний рецепт для романтичної вечері.
- Сухе біле вино - 120 мілілітрів
- Маринад з-під молюсків - 240 мілілітрів
- Вода - 240 мілілітрів
- Бекон - 120 грам
- Вершки жирні - 100 мілілітрів
- Молюски в раковинах - 24 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Каєнський перець - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Молюски ретельно промийте. Потім викладіть їх в каструлю з вином. Варіть, поки всі раковини не розкриються. На це піде близько 30 хвилин.
2. Потім самих молюсків витягніть з раковин.
3. Після цього бекон обсмажте у великій каструлі пару хвилин.
4. До бекону додайте дрібно нашатковану цибулю.
5. Слідом влийте воду і маринад.
6. Також додайте картоплю кубиками.
7. Доведіть все до кипіння, і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Додайте молюски. Блюдо перемішайте.
8. Не виключаю вогонь, влийте вершки і всипте кайенскийперець. Перемішайте.
9. Додайте в юшку сіль і перець за смаком. Смачного!