Англійська суп з молюсками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування англійської Чаудер з морськими молюсками. Це дуже смачний суп на зимові холодні дні. Смачного!
1) Покласти нарізаний бекон у велику каструлю (на середньому вогні). Смажити до золотистого кольору. Додати цибулю і варити 5 хвилин. Залити водою, додати картоплю, посолити, поперчити. Довести до кипіння і варити 15 хвилин без кришки.
2) Залити суміш молока і вершків і додати топлене масло. Вийняти з води молюски та дати стекти воді, що залишилася, додати в суп разом з половиною бульйону. Варити 5 хвилин, але не доводити до кипіння.
- Бекон - 4 скибочки
- Топлене масло - 3 Ст. Ложки
- Банки морські молюски з бульйоном - 2 штуки
1) Покласти нарізаний бекон у велику каструлю (на середньому вогні). Смажити до золотистого кольору. Додати цибулю і варити 5 хвилин. Залити водою, додати картоплю, посолити, поперчити. Довести до кипіння і варити 15 хвилин без кришки.
2) Залити суміш молока і вершків і додати топлене масло. Вийняти з води молюски та дати стекти воді, що залишилася, додати в суп разом з половиною бульйону. Варити 5 хвилин, але не доводити до кипіння.
2) Залити суміш молока і вершків і додати топлене масло. Вийняти з води молюски та дати стекти воді, що залишилася, додати в суп разом з половиною бульйону. Варити 5 хвилин, але не доводити до кипіння.