Рецепт Англійська суп з молюсками фото

Англійська суп з молюсками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування англійської Чаудер з морськими молюсками. Це дуже смачний суп на зимові холодні дні. Смачного!

Опис приготування:

1) Покласти нарізаний бекон у велику каструлю (на середньому вогні). Смажити до золотистого кольору. Додати цибулю і варити 5 хвилин. Залити водою, додати картоплю, посолити, поперчити. Довести до кипіння і варити 15 хвилин без кришки.

2) Залити суміш молока і вершків і додати топлене масло. Вийняти з води молюски та дати стекти воді, що залишилася, додати в суп разом з половиною бульйону. Варити 5 хвилин, але не доводити до кипіння.


  • Бекон - 4 скибочки
  • Топлене масло - 3 Ст. Ложки
  • Банки морські молюски з бульйоном - 2 штуки
1) Покласти нарізаний бекон у велику каструлю (на середньому вогні). Смажити до золотистого кольору. Додати цибулю і варити 5 хвилин. Залити водою, додати картоплю, посолити, поперчити. Довести до кипіння і варити 15 хвилин без кришки.

2) Залити суміш молока і вершків і додати топлене масло. Вийняти з води молюски та дати стекти воді, що залишилася, додати в суп разом з половиною бульйону. Варити 5 хвилин, але не доводити до кипіння.

Схожі рецепти