Сочевична юшка з селерою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сочевичної юшки зі шпинатом і селерою. Ця страва підійде як для чарівних дам, так і для сильних чоловіків.
Сочевична юшка відмінно підійде для тих хто дотримується посту. Вона містить велику кількість білка, а в овочах багато вітамінів. Блюдо виходить ситним, і в той же час легким.
- Селера корінь - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Шпинат - 1/2 штуки (упаковки)
- Сочевиця - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Мелений перець і сіль - - За смаком
1. Сочевицю попередньо необхідно замочити. Для цього заливаємо її окропом і не чіпаємо приблизно півгодини. Тепер даємо сочевиці закипіти зливаємо воду і ретельно промиваємо. Потім знову заливаємо водою. У порівнянні з горохом і квасолею, вариться сочевиця швидко.
2. Селера - виключно чоловічий коренеплід. Необхідно почистити корінь селери, шкірку зрізаємо так, як в картоплі, і потім натираємо на крупну тертку. Хвилин через двадцять після того як повторно закипить сочевиця, додаємо селера.
3. Тепер треба дістати з морозилки шпинат і розморозити. Просто ложем в миску шпинат, і ставимо на киплячу каструлю. Після того як ми його розморозили шпинат треба подрібнити. Хвилин через п'ять після того як кинули селера, додаємо шпинат.
4. Нарізаємо дрібно цибулю і трохи його спассеруем в рослинному маслі. Можна кинути цибулину в сочевицю, а після цибулину з юшки вийняти.
5. Юшка дуже швидко готується, під час подачі можна додавати подрібнений часник або свіжу зелень петрушки.