Рецепт Сочевична юшка фото

Сочевична юшка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Привіт всім! Сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом приготування сочевичної юшки. Готується блюдо досить просто, а його смак зможе підкорити всіх з першого разу. Приступаємо!

Прямо зараз я поділюся з вами простим, але приголомшливим рецептом сочевичної юшки. Суп бере своє коріння в Туреччині. Подейкують, що раніше його дуже часто готували султанам. Спробуйте смак цієї юшки у себе вдома і діліться враженнями!

  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Пшенична крупа - 0, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста, морква, перець солодкий - по 1 Штука
  • Томати - 200-300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Пастернак, селера - по 1 Штука
  • Спеції - За смаком (перець гострий грубого помелу, м'ята суха, чебрець, сіль )
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сочевиця - 250-300 грам
1
Починаємо приготування чечевичного супу з того, що гарненько промиваємо під водою основний інгредієнт і ненадовго замочуємо його у воді.
2
Зливаємо воду, потім заливаємо сочевицю водою в каструлі, туди ж додаємо нарізану цибулину, корінці, перчик і спеції. Ретельно все перемішуємо і варимо хвилин 20.
3
На розпеченій сковороді підігріваємо два види масла і обсмажуємо на ньому гострий перець, залишки рубаного лука. Додаємо томати і тушкуємо все разом. Коли чечевиця розм'якне, додамо до неї овочі.
4
Тушкуємо все до готовності, додаємо свіжу зелень. Накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і наполягаємо кілька хвилин. Сочевична юшка готова, смачного!

Схожі рецепти