Сочевична каша
(покроковий рецепт з фото)
Корисне харчування завжди актуально. Як на рахунок смачне сочевичної каші? Поживна цінність цього продукту давно всім відомі. Сочевиця багата білком і іншими корисними компонентами.
Перед вами - простий рецепт приготування сочевичної каші. Рекомендую варити каші з червоної сочевиці, яка вважається більш корисною, ніж зелена. Готова каша подається до столу з вершковим маслом. Також можете додати свіжу зелень для прикраси. Хай щастить!
- Сочевиця червона - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
Сочевицю ретельно промиваємо під проточною водою. Перекладаємо сочевицю в каструльку і заливаємо водою (к-ть води в 1, 5 раз більше).
Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімального. Варимо 10 хвилин під кришкою, помішуючи.
Готову страву значно посвітлішає. Солимо і перчимо кашу за смаком.
Смачного!