Рецепт Сочевична каша фото

Сочевична каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Корисне харчування завжди актуально. Як на рахунок смачне сочевичної каші? Поживна цінність цього продукту давно всім відомі. Сочевиця багата білком і іншими корисними компонентами.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування сочевичної каші. Рекомендую варити каші з червоної сочевиці, яка вважається більш корисною, ніж зелена. Готова каша подається до столу з вершковим маслом. Також можете додати свіжу зелень для прикраси. Хай щастить!

  • Сочевиця червона - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
сочевична каша - фото крок 1
Сочевицю ретельно промиваємо під проточною водою. Перекладаємо сочевицю в каструльку і заливаємо водою (к-ть води в 1, 5 раз більше).
сочевична каша - фото крок 2
Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімального. Варимо 10 хвилин під кришкою, помішуючи.
сочевична каша - фото крок 3
Готову страву значно посвітлішає. Солимо і перчимо кашу за смаком.
сочевична каша - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти