Рецепт Сочевична каша фото

Сочевична каша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каші

Корисне харчування завжди актуально. Як на рахунок смачне сочевичної каші? Поживна цінність цього продукту давно всім відомі. Сочевиця багата білком і іншими корисними компонентами.

Перед вами - простий рецепт приготування сочевичної каші. Рекомендую варити каші з червоної сочевиці, яка вважається більш корисною, ніж зелена. Готова каша подається до столу з вершковим маслом. Також можете додати свіжу зелень для прикраси. Хай щастить!

  • Сочевиця червона - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
сочевична каша - фото крок 1
Сочевицю ретельно промиваємо під проточною водою. Перекладаємо сочевицю в каструльку і заливаємо водою (к-ть води в 1, 5 раз більше).
сочевична каша - фото крок 2
Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімального. Варимо 10 хвилин під кришкою, помішуючи.
сочевична каша - фото крок 3
Готову страву значно посвітлішає. Солимо і перчимо кашу за смаком.
сочевична каша - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти