Рецепт Яловичина в Азії фото

Яловичина в Азії
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Часник
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Азіатська кухня славиться гострими смаками і швидкими рецептами. Часто за 30 хвилин ви можете отримати повноцінне гаряче блюдо. Це все ви знайдете в даному варіанті. У вас точно вийде!

Опис приготування:

Вивчіть, як приготувати яловичину по-азійському. Вона подається в класичному вигляді в мисці разом з рисом. Гостро-солодкий смак, трохи овочів, соус і нейтральний гарнір - все як годиться. Якісь соуси і приправи ви можете не знайти, тоді пробуйте без них, просто смак вийде менш насиченим.

  • Фарш яловичий - 1 кілограм
  • Соус"Хойсін" - 6 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Імбир мелений - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля, перо - 5 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 75 чайних ложки
яловичина в Азії - фото крок 1
1. Для початку фарш перемішайте з содою і залиште на пару хвилин.
яловичина в Азії - фото крок 2
2. Дрібно наріжте цибулю, часник і імбир.
яловичина в Азії - фото крок 3
3. Зробіть заправку, змішавши соєвий соус і"Хойсін" , томатну пасту, перець, цукор і кунжутне масло.
яловичина в Азії - фото крок 4
4. Потім в глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому фарш до коричневого кольору.
яловичина в Азії - фото крок 5
5. Потім додайте імбир, часник і цибулю. Тушіте 2 хвилини.
яловичина в Азії - фото крок 6
6. І, нарешті, влийте заправку-соус. Перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
яловичина в Азії - фото крок 7
7. Подавайте блюдо з рисом, морквиною і арахісом або іншими доповненнями. Смачного!

Схожі рецепти