Яловичина в Азії
(покроковий рецепт з фото)
Азіатська кухня славиться гострими смаками і швидкими рецептами. Часто за 30 хвилин ви можете отримати повноцінне гаряче блюдо. Це все ви знайдете в даному варіанті. У вас точно вийде!
Вивчіть, як приготувати яловичину по-азійському. Вона подається в класичному вигляді в мисці разом з рисом. Гостро-солодкий смак, трохи овочів, соус і нейтральний гарнір - все як годиться. Якісь соуси і приправи ви можете не знайти, тоді пробуйте без них, просто смак вийде менш насиченим.
- Фарш яловичий - 1 кілограм
- Соус "хойсін" - 6 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Імбир мелений - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля, перо - 5 штук
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 75 чайних ложки
1. Для початку фарш перемішайте з содою і залиште на пару хвилин.
2. Дрібно наріжте цибулю, часник і імбир.
3. Зробіть заправку, змішавши соєвий соус і "хойсін", томатну пасту, перець, цукор і кунжутне масло.
4. Потім в глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому фарш до коричневого кольору.
5. Потім додайте імбир, часник і цибулю. Тушіте 2 хвилини.
6. І, нарешті, влийте заправку-соус. Перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
7. Подавайте блюдо з рисом, морквиною і арахісом або іншими доповненнями. Смачного!