Рецепт Шпінель в Азії фото

Шпінель в Азії
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю

Рецепт приготування азіатського страви зі шпинату, соєвого соусу, рисового оцту, японського вина і кунжутного масла.

Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння, приправити сіллю. Додати шпинат і варити близько 30 секунд. Відкинути шпинат на друшляк і викласти в підготовлену чашу з крижаною водою. Дати шпинату повністю охолонути, близько 30 секунд. Руками віджати шпинат, щоб видалити зайву рідину, і викласти шпинат на робочу поверхню. Крупно нарізати шпинат і викласти в миску, відкласти в сторону.

У невеликій мисці збити разом кунжутне масло, соєвий соус, рисовий оцет і вино мирин. Додати соус і насіння кунжуту до шпинату. Шпинат можна зберігати протягом 2 днів.


  • Сіль - - За смаком
  • Шпинату - 900 грам
  • Кунжутного масла - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Соєвого соусу - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Рисового оцту - 1 1/2 Ст. Ложки
  • Рисового вина мирин- 1 1/2 Ст. Ложки
  • Кунжуту - 3 Ст. Ложки
Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння, приправити сіллю. Додати шпинат і варити близько 30 секунд. Відкинути шпинат на друшляк і викласти в підготовлену чашу з крижаною водою. Дати шпинату повністю охолонути, близько 30 секунд. Руками віджати шпинат, щоб видалити зайву рідину, і викласти шпинат на робочу поверхню. Крупно нарізати шпинат і викласти в миску, відкласти в сторону.

У невеликій мисці збити разом кунжутне масло, соєвий соус, рисовий оцет і вино мирин. Додати соус і насіння кунжуту до шпинату. Шпинат можна зберігати протягом 2 днів.

Схожі рецепти