Яєчня з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з макаронами в домашніх умовах готується просто, і є відмінним варіантом простого і ситного сніданку. А якщо будете готувати, як і я, в мультиварці, блюдо ще й корисним вийде!
Ділюся з вами простим рецептом яєчні з макаронами. Мало того, що запіканка виходить ситної, смачною і апетитною на вигляд, так це ще й відмінний спосіб "утилізації" вчорашніх макаронів, які не доїли за вечерею. Так що всім власникам і власницям дивовижного кухонного помічника - мультиварки, - я рекомендую дізнатися, як зробити яєчню з макаронами швидко і легко!
- Яйця - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Макарони відварні - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Тертий сир - За смаком
1. Помідор і цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі, поки цибуля не стане прозорим.
2. Найкраще це зробити в режимі "випічка" в мультиварці. Потім туди ж висипаємо відварені макарони, перемішаємо, чекаємо, поки макарони "підсохнуть" і зарум'яняться.
3. Тим часом окремо збиваємо яйця з сіллю до однорідності. Заливаємо цією сумішшю наші макарони, закриваємо мультиварку кришкою, і в режимі "випічка" тримаємо суміш, поки яйця не "схопляться" .
4. В самому кінці можете ще трохи посолити, поперчити, і посипати тертим сиром. Чекаємо, поки з'явиться скоринка, і можна подавати!
5. Смачного!