Рецепт Вершковий соус з авокадо фото

Вершковий соус з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Авокадо
Веганські страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Ділюся своїм улюбленим рецептом вершкового соусу з авокадо. Він виходить ніжний і креязикай по консистенції. Його дуже смачно їсти з макаронами, картоплею фрі і салатами зі свіжих овочів.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати вершковий соус з авокадо, я розповім нижче. Авокадо використовуйте тільки стиглий і м'який! харчові (нЕ pekarskie! ) дріжджі використовуються в рецепті для сирно-горіхового смаку, але без них можна обійтися. Тофу для цього рецепта вибирайте м'який по консистенції. За бажанням в соус можна додати свіжої петрушки, якщо любите. Беріть рецепт на замітку!

  • Авокадо - 1 штука (стиглий)
  • Тофу - 65 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
вершковий соус з авокадо - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
вершковий соус з авокадо - фото крок 2
Авокадо очистіть від шкірки, потім наріжте квадратиками.
вершковий соус з авокадо - фото крок 3
Додайте до нього тофу, часник, оливкова олія, лимонний сік і воду. Подрібніть блендером до стану однорідного пюре.
вершковий соус з авокадо - фото крок 4
Перевірте консистенцію. Якщо вона вас влаштовує, додайте сіль, перець і харчові дріжджі. Ще раз збийте соус.
вершковий соус з авокадо - фото крок 5
Вершковий соус з авокадо готовий, смачного!

Схожі рецепти