Вершковий соус з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся своїм улюбленим рецептом вершкового соусу з авокадо. Він виходить ніжний і креязикай по консистенції. Його дуже смачно їсти з макаронами, картоплею фрі і салатами зі свіжих овочів.
Докладніше, як приготувати вершковий соус з авокадо, я розповім нижче. Авокадо використовуйте тільки стиглий і м'який! харчові (нЕ pekarskie! ) дріжджі використовуються в рецепті для сирно-горіхового смаку, але без них можна обійтися. Тофу для цього рецепта вибирайте м'який по консистенції. За бажанням в соус можна додати свіжої петрушки, якщо любите. Беріть рецепт на замітку!
- Авокадо - 1 штука (стиглий)
- Тофу - 65 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Авокадо очистіть від шкірки, потім наріжте квадратиками.
Додайте до нього тофу, часник, оливкова олія, лимонний сік і воду. Подрібніть блендером до стану однорідного пюре.
Перевірте консистенцію. Якщо вона вас влаштовує, додайте сіль, перець і харчові дріжджі. Ще раз збийте соус.
Вершковий соус з авокадо готовий, смачного!