Рецепт Вершковий соус для піци фото

Вершковий соус для піци
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Соус для піци
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Відмінний і дуже смачний соус для вашої піци. Ідеально поєднується з морепродуктами, грибами і курячим м'ясом. Пройшовши кроків рецепта - отримуємо ніжний, в міру гострий і ситний вершковий соус!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування вершкового соусу для піци. Відразу варто відзначити, що з копченостями цей соус не дружить. Зате, практично ідеально поєднується з грибами, птахом і всілякими морепродуктами. Нічого складного в цьому рецепті немає, все що вам потрібно: мука, вершки, часник, сир пармезан, перець мелений і масло вершкове. Повірте, цей соус зробить вашу піцу неймовірно смачною. Я наприклад, тільки з ним тепер і готую. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Перець мелений - За смаком
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
вершковий соус для піци - фото крок 1
3-4 зубчики часнику роздушіть ножем і підсмажте на розтопленому вершковому маслі. Потім часник видаляємо, при цьому він віддасть весь свій аромат і сік, що залишився маслу.
вершковий соус для піци - фото крок 2
В масло додайте борошно, смажте до кремового кольору.
вершковий соус для піци - фото крок 3
Тепер прийшла черга вершків. Додаємо їх на сковороду, безперервно помішуючи доводимо до загустіння. В самому кінці додайте тертий пармезан і 3-4 зубчики перетертого часнику, поперчіть. Соус виходить досить густим, жорсткі текстури.
вершковий соус для піци - фото крок 4
Вершковий соус готовий! Сміливо приступайте до приготування піци. Смачного!

Схожі рецепти