Вершковий соус для піци
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний і дуже смачний соус для вашої піци. Ідеально поєднується з морепродуктами, грибами і курячим м'ясом. Пройшовши кроків рецепта - отримуємо ніжний, в міру гострий і ситний вершковий соус!
Це простий рецепт приготування вершкового соусу для піци. Відразу варто відзначити, що з копченостями цей соус не дружить. Зате, практично ідеально поєднується з грибами, птахом і всілякими морепродуктами. Нічого складного в цьому рецепті немає, все що вам потрібно: мука, вершки, часник, сир пармезан, перець мелений і масло вершкове. Повірте, цей соус зробить вашу піцу неймовірно смачною. Я наприклад, тільки з ним тепер і готую. Хай щастить!
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - За смаком
- Вершки - 1 Склянка
- Сир пармезан - 100 грам
- Часник - 6-7 зубчиків
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
3-4 зубчики часнику роздушіть ножем і підсмажте на розтопленому вершковому маслі. Потім часник видаляємо, при цьому він віддасть весь свій аромат і сік, що залишився маслу.
В масло додайте борошно, смажте до кремового кольору.
Тепер прийшла черга вершків. Додаємо їх на сковороду, безперервно помішуючи доводимо до загустіння. В самому кінці додайте тертий пармезан і 3-4 зубчики перетертого часнику, поперчіть. Соус виходить досить густим, жорсткі текстури.
Вершковий соус готовий! Сміливо приступайте до приготування піци. Смачного!