Рецепт Vegetarianskiy лагман фото

Vegetarianskiy лагман
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Овочі, Картопля, Локшина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На швидку руку
Гарячі страви

Знаючи, що таке лагман, ви напевно не раз відмовлявся його готувати через складність і тривалість приготування цієї страви. Так ось цей простий рецепт вегетаріанського лагмана дуже все спростить!

Цікавий і зовсім простий рецепт приготування вегетаріанського лагмана, адже правда? самі подивіться, і переконайтеся, - більше, ніж півгодини приготування у вас не відніме, а в результаті отримаєте повноцінний обід - ситний, смачний, та ще й корисний! Так що рекомендую вам дізнатися, як приготувати вегетаріанський лагман, і втілити цю задумку в життя!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Редька - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Локшина - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Vegetarianskiy лагман - фото крок 1
1. Всі овочі дуже дрібно ріжемо. Спочатку на рослинному маслі обсмажити цибулю, морква, болгарський перець і редьку.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 2
2. Коли вже всі овочі стануть рум'яними, - додамо томатну пасту, сіль, перець і спеції за смаком. Сюди ж - дрібно порізану картоплю.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 3
3. Поки суміш доходить до готовності, відварюємо локшину 3-4 хвилини в гарячій солоній воді, поки не спливе.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 4
4. А тепер просто змішаємо все разом! Зелень і подрібнений часник додавайте до смаку і бажанням. Смачного!

Схожі рецепти