Рецепт Vegetarianskiy лагман фото

Vegetarianskiy лагман
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Овочі , Картопля , Локшина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Знаючи, що таке лагман, ви напевно не раз відмовлявся його готувати через складність і тривалість приготування цієї страви. Так ось цей простий рецепт вегетаріанського лагмана дуже все спростить!

Опис приготування:

Цікавий і зовсім простий рецепт приготування вегетаріанського лагмана, адже правда? самі подивіться, і переконайтеся, - більше, ніж півгодини приготування у вас не відніме, а в результаті отримаєте повноцінний обід - ситний, смачний, та ще й корисний! Так що рекомендую вам дізнатися, як приготувати вегетаріанський лагман, і втілити цю задумку в життя!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Редька - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Локшина - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Vegetarianskiy лагман - фото крок 1
1. Всі овочі дуже дрібно ріжемо. Спочатку на рослинному маслі обсмажити цибулю, морква, болгарський перець і редьку.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 2
2. Коли вже всі овочі стануть рум'яними, - додамо томатну пасту, сіль, перець і спеції за смаком. Сюди ж - дрібно порізану картоплю.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 3
3. Поки суміш доходить до готовності, відварюємо локшину 3-4 хвилини в гарячій солоній воді, поки не спливе.
Vegetarianskiy лагман - фото крок 4
4. А тепер просто змішаємо все разом! Зелень і подрібнений часник додавайте до смаку і бажанням. Смачного!

Схожі рецепти