Vegetarianskiy лагман
(покроковий рецепт з фото)
Знаючи, що таке лагман, ви напевно не раз відмовлявся його готувати через складність і тривалість приготування цієї страви. Так ось цей простий рецепт вегетаріанського лагмана дуже все спростить!
Цікавий і зовсім простий рецепт приготування вегетаріанського лагмана, адже правда? самі подивіться, і переконайтеся, - більше, ніж півгодини приготування у вас не відніме, а в результаті отримаєте повноцінний обід - ситний, смачний, та ще й корисний! Так що рекомендую вам дізнатися, як приготувати вегетаріанський лагман, і втілити цю задумку в життя!
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Редька - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Локшина - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. Всі овочі дуже дрібно ріжемо. Спочатку на рослинному маслі обсмажити цибулю, морква, болгарський перець і редьку.
2. Коли вже всі овочі стануть рум'яними, - додамо томатну пасту, сіль, перець і спеції за смаком. Сюди ж - дрібно порізану картоплю.
3. Поки суміш доходить до готовності, відварюємо локшину 3-4 хвилини в гарячій солоній воді, поки не спливе.
4. А тепер просто змішаємо все разом! Зелень і подрібнений часник додавайте до смаку і бажанням. Смачного!