Салат «грецький» vegetarianskiy
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанське меню підібрати буває досить непросто. Якщо ви як раз в пошуку нових ідей, то пропоную вам звернути свою увагу на цей легкий, апетитний, яскравий і дуже смачний салатик.
Мені здається, що експериментувати з класичними рецептами часом неймовірно цікаво. І ось відмінний приклад, - я покажу, як приготувати салат "грецький" vegetarianskiy. Всього одна невелика заміна в інгредієнтах і вийде відмінне блюдо для тих, хто вважає за краще рослинну їжу. Дуже раджу спробувати!
- Червона цибулина - 1/2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука (по бажанню)
- Помідор - 4 штуки
- Маслини - 35-40 штук
- Тофу - 100 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і орегано - За смаком
1
Цибулину очистіть і тоненько наріжте.
2
Вимийте і наріжте скибочками помідори, огірок, солодкий перець.
3
Кубиками наріжте сир "тофу" .
4
Зберіть всі інгредієнти в салатник, додайте маслини.
5
Додати сіль, додайте орегано і заправте по смаку оливковою олією. Акуратно перемішайте і можна подавати до столу.
6
Смачного!