Vegetarianskiy бекону
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт вегетаріанського бекону з рисового паперу. Для тих, хто відязикався від тваринних продуктів або любить експериментувати на кухні. Бекон виходить хрусткими, з яскравим насиченим смаком!
Докладніше, як приготувати вегетаріанський бекон, я розповім нижче. Маринад рекомендую зробити на свій смак, пропорції теж підібрати самим. Крім інгредієнтів зазначених в рецепті можна використовувати копчену паприку, порошковий цибулю і часник, соус барбекю і теріякі. Бекон візуально дуже нагадує оригінал. Підійде для сніданків в американському стилі, бургерів і сендвічів.
- Рисовий папір - 2-3 штук
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Рідкий дим - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
Візьміть 2 листа рисового паперу і разом занурте їх в гарячу воду на пару хвилин.
Викладіть рисовий папір на дошку і наріжте тонкими смужками.
Струсіть зайву воду, потім занурте їх в маринад.
Викладіть на деко і запікайте 7-14 хвилин до хрусткої скоринки. Періодично перевіряйте бекон, щоб він не згорів.
Vegetarianskiy бекон готовий, смачного!