Рецепт Vegetarianskiy бекону фото

Vegetarianskiy бекону
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Донська кухня
Крупи , Мал , Рисовий папір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

Рецепт вегетаріанського бекону з рисового паперу. Для тих, хто відязикався від тваринних продуктів або любить експериментувати на кухні. Бекон виходить хрусткими, з яскравим насиченим смаком!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати вегетаріанський бекон, я розповім нижче. Маринад рекомендую зробити на свій смак, пропорції теж підібрати самим. Крім інгредієнтів зазначених в рецепті можна використовувати копчену паприку, порошковий цибулю і часник, соус барбекю і теріякі. Бекон візуально дуже нагадує оригінал. Підійде для сніданків в американському стилі, бургерів і сендвічів.

  • Рисовий папір - 2-3 штук
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Рідкий дим - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Vegetarianskiy бекону - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 2
Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 3
Візьміть 2 листа рисового паперу і разом занурте їх в гарячу воду на пару хвилин.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 4
Викладіть рисовий папір на дошку і наріжте тонкими смужками.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 5
Струсіть зайву воду, потім занурте їх в маринад.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 6
Викладіть на деко і запікайте 7-14 хвилин до хрусткої скоринки. Періодично перевіряйте бекон, щоб він не згорів.
Vegetarianskiy бекону - фото крок 7
Vegetarianskiy бекон готовий, смачного!

Схожі рецепти