Vegetarianskiy салат з кіноа, фенхелем и гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат допоможе урізноманітнити ваш пісний стіл. Крім того, він дуже-дуже корисний. Інгредієнти і поєднання не зовсім нам звичні, але я все одно рекомендую обов'язково його приготувати.
У цьому приголомшливому салаті я не рекомендую міняти складові, але якщо раптом у вас не продається приголомшлива крупа кіноа, думаю, що можна замінити її на булгур, кускус або (в крайньому випадку) на рис.
- Фенхель - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Кмин мелений - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гранат - 1 Ст. Ложка
- Лобода - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 4 Ст. Ложки (порізана)
1. Фенхель наріжте скибочками.
2. Обсмажте на олії з сіллю, цукром і кмином.
3. Виріжете філе лимона без плівок. Сік додайте в сковороду з фенхелем.
4. Лобода зілля до готовності, потім відкиньте на сито.
5. Перемішайте всі інгредієнти. Додати сіль, поперчіть.
6. Додайте зелень і зерна граната.
7. Смачного!