Рецепт Тушкована квашена капуста з грибами фото

Тушкована квашена капуста з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста, Гриби
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кисле

До чого ж багато є варіацій страв з тушкованої капусти! Її комбінують з багатьма інгредієнтами. Я теж вирішила внести свій вклад, розповім, як приготувати тушковану квашену капусту з грибами.

Страва, яке я описала, дуже універсальне. Воно може йти і як повноцінне друга, за рахунок того, що в ньому є гриби. Виступає гарячої страви або гарніру, але також відмінно підійде як начинка для пирога або пиріжків. Такий рецепт повинен знати кожен кулінар про всяк випадок.

  • Квашена капуста - 2 склянки
  • Гриби - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тушкована квашена капуста з грибами - фото крок 1
Квашену капусту промийте, надішліть її гаситися на сковороду з маслом до м'якості. Це займе близько 15 хвилин.
тушкована квашена капуста з грибами - фото крок 2
Гриби можете взяти будь-які. Заздалегідь відваріть їх. Потім подрібніть і обсмажуйте їх на окремій сковороді.
тушкована квашена капуста з грибами - фото крок 3
Морква помийте, почистіть і наріжте кружальцями. Лук подрібніть. Морква і цибулину трохи притомився разом з грибами, а потім все разом відправте до капусти.
тушкована квашена капуста з грибами - фото крок 4
Влийте трохи води, тушкуйте під кришкою до готовності (20 хвилин). Для 5 хвилин до кінця додайте томатну пасту, сметану, сіль і спеції. Наше блюдо готово, тільки прикрасьте його зеленню. Можна подавати до столу!

Схожі рецепти