Тушкована квашена капуста з грибами
(покроковий рецепт з фото)
До чого ж багато є варіацій страв з тушкованої капусти! Її комбінують з багатьма інгредієнтами. Я теж вирішила внести свій вклад, розповім, як приготувати тушковану квашену капусту з грибами.
Страва, яке я описала, дуже універсальне. Воно може йти і як повноцінне друга, за рахунок того, що в ньому є гриби. Виступає гарячої страви або гарніру, але також відмінно підійде як начинка для пирога або пиріжків. Такий рецепт повинен знати кожен кулінар про всяк випадок.
- Квашена капуста - 2 склянки
- Гриби - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Квашену капусту промийте, надішліть її гаситися на сковороду з маслом до м'якості. Це займе близько 15 хвилин.
Гриби можете взяти будь-які. Заздалегідь відваріть їх. Потім подрібніть і обсмажуйте їх на окремій сковороді.
Морква помийте, почистіть і наріжте кружальцями. Лук подрібніть. Морква і цибулину трохи притомився разом з грибами, а потім все разом відправте до капусти.
Влийте трохи води, тушкуйте під кришкою до готовності (20 хвилин). Для 5 хвилин до кінця додайте томатну пасту, сметану, сіль і спеції. Наше блюдо готово, тільки прикрасьте його зеленню. Можна подавати до столу!