Квашена капуста тушкована з свининою
(покроковий рецепт з фото)
Справжня німецька страва, яке легко готується в домашніх умовах. Квашена капуста тушкована з свининою підходить на обід або на вечерю для всієї родини. Апетитно і дуже ситно! Спробуйте!
Розповім, як приготувати квашену капусту тушковану зі свининою. Найцінніше - то, що страва готується дуже просто і при цьому володіє просто приголомшливим смаком. Додатковий гарнір не знадобиться, так як капуста виходить дуже ситної. Вдалого приготування!
- Квашена капуста - 1, 5 кілограма
- Бекон - 400 грам
- Яблука - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Свинина на ребрах - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Бульйон - 2-4 склянок
Відваріть картоплю в мундирах до готовності.
Злийте воду. Додайте в картопля масло, розімніть все виделкою.
Тонко наріжте бекон, обсмажте його на рослинному маслі.
Капусту необхідно промити під водою і віджати.
З'єднайте капусту з картоплею, порізаними яблуками і цибулею.
Також додайте спеції, повторно все перемішайте і перекладіть у жароміцних форму.
Зверху викладіть свинину. Залийте все бульйон і помістіть гаситися в духовку на 1, 5 годину. Температура - 190 градусів.
Смачного!