Рецепт Квашена капуста тушкована фото

Квашена капуста тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Кисле

Хочу розповісти, як приготувати квашену капусту тушковану. Виходить дуже смачна страва. Я ось квашену капусту не дуже люблю, але в тушкованому вигляді - відмінна закуска і доповнення до м'яса і гарнірів!

Взагалі, смак цієї страви цілком залежить від початкового смаку капусти. Якщо є необхідність, капусту промийте, обсушити і подрібніть. Якщо капуста солона, солі і цукру додайте менше. В будь-якому випадку, це класичний рецепт квашеної капусти тушкованої, я з радістю поділюся!

  • Капуста квашена - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
квашена капуста тушкована - фото крок 1
1. Цибуля подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Потім всипаємо капусту, сіль і цукор. Ретельно перемішати.
квашена капуста тушкована - фото крок 2
2. Додамо трохи води, томатну пасту і перемішати. На маленькому вогні тушкуємо 40-50 хвилин під кришкою.
квашена капуста тушкована - фото крок 3
3. Готово! Смачного!

Схожі рецепти