Квашена капуста тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати квашену капусту тушковану. Виходить дуже смачна страва. Я ось квашену капусту не дуже люблю, але в тушкованому вигляді - відмінна закуска і доповнення до м'яса і гарнірів!
Взагалі, смак цієї страви цілком залежить від початкового смаку капусти. Якщо є необхідність, капусту промийте, обсушити і подрібніть. Якщо капуста солона, солі і цукру додайте менше. В будь-якому випадку, це класичний рецепт квашеної капусти тушкованої, я з радістю поділюся!
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Цибуля подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Потім всипаємо капусту, сіль і цукор. Ретельно перемішати.
2. Додамо трохи води, томатну пасту і перемішати. На маленькому вогні тушкуємо 40-50 хвилин під кришкою.
3. Готово! Смачного!