Квашена капуста, тушкована з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Страва, яке особливо сподобається любителям капусти. Квашена капуста гаситься з томатною пастою, цибулею і смаженими сосисками. Виходить дуже смачне і насичене обідню страву. Спробуйте!
Приготуємо квашену капусту, тушковану з сосискою. Обсмажуємо в каструлі цибулю, додаємо капусту і тушкуємо все разом під кришкою 20-25 хвилин. Окремо обсмажуємо сосиски. З'єднуємо капусту і сосиски разом, перемішуємо і подаємо до столу. Хай щастить!
- Квашена капуста - 600 грам
- Сосиски - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.
У глибокій каструлі з товстим дном обсмажуємо цибулю на рослинній олії, до прозорості.
Додаємо квашену капусту, перемішуємо і готуємо під кришкою 15 хвилин. Кладемо томатну пасту, сіль і перець. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
Сосиски нарізаємо кружечками і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.
Додаємо сосиски до тушкованої капусти, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Смачного!